Windows 10 yükseltme yardımcısı %13'te takılması sorunu

Göktürk Gök

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Windows 10.10240 kullanıyorum. Bilgisayarımın ısınma sorunundan dolayı şimdiye kadar güncellemeyi yapamadım. Şimdi ise "Windows 10 Kurulumu" adıyla çalışan Windows 10 Yükseltme Yardımcısı %13'te takılı kaldı. Yardım edebilirseniz sevinirim, çünkü Windows Update de güncelleme denetleyince indirdi ve mecburen yeniden başlatacağım. Ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.

İlk önce indirilen dosyaları temizle. Programın düzgün çalışması için gerekli. Eğer tekrar aynı sorunu yaşar isen. ISO dosyasını indir. DVD yada USB önyüklenebilir bir şekil de yazdır. Format atarken her zaman ihtiyacın olacak, elin de bulunması senin için daha iyi olur.
İndirdiğin dosyayı önyüklenebilir nasıl olmalı ? Cevabı video da görebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buraya kadar işlem tamamlandı.
Buradan sonrası için : Ashampoo Burning Studio 2017 (Tam Sürüm ve Ücretsiz)
İmaj dosyası oluşturacaksın ve yazma işlemi başlayacak.
USB ile kurulum yapmak istiyor isen;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İlk önce indirilen dosyaları temizle. Programın düzgün çalışması için gerekli. Eğer tekrar aynı sorunu yaşar isen. ISO dosyasını indir. DVD yada USB önyüklenebilir bir şekil de yazdır. Format atarken her zaman ihtiyacın olacak, elin de bulunması senin için daha iyi olur.
İndirdiğin dosyayı önyüklenebilir nasıl olmalı ? Cevabı video da görebilirsin.

Buraya kadar işlem tamamlandı.
Buradan sonrası için : Ashampoo Burning Studio 2017 (Tam Sürüm ve Ücretsiz)
İmaj dosyası oluşturacaksın ve yazma işlemi başlayacak.
USB ile kurulum yapmak istiyor isen;

Teşekkür ederim, şu anda tekrar deniyorum. yanılmıyorsam 0x8007001f kodlu bir hata da veriyordu, ama yine de deniyorum. Format yerine yükseltme yapabilir miyim bu yöntemle peki?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı