Windows 10 yükseltmede ürün anahtarı istiyor

@284082'nın verdiği anahtarları kullanabilirsiniz. Kendiler korsan değil, "generic" dediğimiz yalnızca kurulumun başlayabilmesi için kullanılan keylerdir. Home'dan Pro'ya, 7'den 10'a geçerken vs. kullanılırlar. Kurulumun ardından sisteme işlenmezler, Windows sizden yeni ve kullanılabilir bir anahtar ister.

Merhabalar. Sistemimi Win10a yükseltmek istiyorum fakat kurulumda ürün anahtarı istiyor. Ve o adımı atlayabilmiş değilim. Nasıl geçebilirim bu adı mı?
Windows 10 1607 Home sl indirdim Windows ISO downloader programıyla.
Sistem orijinal bu arada. Sahte falan değil.
Şu linke gidin: Windows 10'u İndirin ve "Aracı şimdi indir" butonunu tıklayın. İndirip çalıştırdıktan sonra gelen seçeneklerden "Bu bilgisayarı şimdi yükselt" seçeneğini işaretleyin. Ürün anahtarına gerek olmadan yüklemiş olursunuz. Bir süre sonra ürün anahtarı tanımlanmış olacak. (Her ne kadar Windows'u etkinleştir yazısı belirse de bekleyin.)

Şu linke gidin: Windows 10'u İndirin ve "Aracı şimdi indir" butonunu tıklayın. İndirip çalıştırdıktan sonra gelen seçeneklerden "Bu bilgisayarı şimdi yükselt" seçeneğini işaretleyin. Ürün anahtarına gerek olmadan yüklemiş olursunuz. Bir süre sonra ürün anahtarı tanımlanmış olacak. (Her ne kadar Windows'u etkinleştir yazısı belirse de bekleyin.)
O son sürümü indiriyor! Ben ise en fazla 1607 kurabiliyordum. Şuan 1507 var ve gayet stabil çalışıyor. :)
Teşekkürler sonunda yükseltme yapabildim. :)
Not: 1607yi silip 1507 sürüme yükselttim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    150,2 KB · Görüntüleme: 50
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı