Merhaba. Masaüstü Casper Nirvana PC elektrik gidip gelmesinden dolayı HDD bozuldu. HDD yerine SSD takalım dediler takıldı ama yüklü ses çıkış aygıtı yok yazıyor. Hiçbir USB girişi kulaklık mikrofon girişleri çalışmaz halde şu an. Yüklü ses çıkış aygıtı yok nasıl düzeltilir bilen birisi yardımcı olabilir mi lütfen?
Tüm güncelleştirmeleri yaptım hala aynı sürücüler güncel görünüyor, yapan servisci casper markasının windows10da kullanılacak ses ile alakalı güncelleştirmesi olmadığını savunuyor.
Tüm güncelleştirmeleri yaptım hala aynı sürücüler güncel görünüyor, yapan servisci casper markasının windows10da kullanılacak ses ile alakalı güncelleştirmesi olmadığını savunuyor.
Realtek ses yongasına sahip sistemler için gerekli olan Windows sürücüsü. Eski bir yonganız varsa bu sürücüsü kurunuz: https://www.technopat.net/sosyal/indir/realtek-high-definition-audio-hda.546/ Kurulum esnasında y= Yes n= No ile seçim...