Canny9
Hectopat
Daha fazla
- Anakart
- gigabyte b450m s2h
Selamlar, daha önceden rahatça kullandığım ses cihazlarını (JBL ses bombası, AirPods) 3-4 gündür kullanamıyorum. Ses cihazları olarak özellikle belirtmemin nedeni DualSense 5 sorunsuz çalışmaya devam ediyor. Bu arada ses cihazlarınıda bağlayabiliyorum fakat ses vermiyorlar. Normalde bağladığım zaman kendi kendine bağladığım cihaza geçer ses seçeneklerinden fakat geçmiyor, manuel olarak geçtiğim zamanda ses vermiyor ve bir süre sonra kendi kendine kablolu kulaklığıma geçiş yapıyor. Bu arada anakartımın direkt Bluetooth özelliği yok TP-Link Bluetooth kullanıyorum. Var mıdır anlayan yardımcı olabilecek? Ağız tadıyla FIFA + Spotify yapamadım
.
arkadaşlar çok ilginç ama Fifa açılınca gidiyor sesler böyle bir şey farkettim. Airpods bağlı normal sesler geliyor masaüstü falan fifayı açtığım zaman masaüstü sesi dahil tüm sesler gidiyor var mıdır çözümü

arkadaşlar çok ilginç ama Fifa açılınca gidiyor sesler böyle bir şey farkettim. Airpods bağlı normal sesler geliyor masaüstü falan fifayı açtığım zaman masaüstü sesi dahil tüm sesler gidiyor var mıdır çözümü
Son düzenleme: