Arkadaşlar ben Windows 11 geçmiştim ama FPS droplar yüzünden Windows 10'a döndüm. Windows 10'a döndükten sonra mavi ekran sorunu ortaya çıktı. Bende şöyle oluyor. Bilgisayarda klavyede yazı yazdığım ya da mouse hareket ettirdiğim zaman mavi ekran yemiyorum ama mouse ya da klavye kullanmadığım zaman mavi ekranı ortalama 5-6 dk sonra yiyorum. Sebebini bilenler yazabilir mi? Çözümünü arıyorum 1 haftadır.
Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi ekran hatalarının nedenini öğrenebiliriz. Minidump dosyaları C:\Windows\Minidump klasöründe bulunur ve DMP uzantılıdır. Bu dosyaları sizden istediğimizde...
Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi ekran hatalarının nedenini öğrenebiliriz. Minidump dosyaları C:\Windows\Minidump klasöründe bulunur ve DMP uzantılıdır. Bu dosyaları sizden istediğimizde...
Windows + R tıklayıp boşluğa eventvwr yazıp enter'a basın. Sizden istenilen*** hangi bölüm ise 1 yazılı yerden oraya sağ tıklayın. Eğer Yönetim olaylarından alacaksanız ona sağ tıklayıp resimdeki 2 olarak işaretlenmişi seçin. **İstenilen: Uygulama, Kur ve Sistem çıktılarını paylaşın. Eğer...
Windows + R tıklayıp boşluğa eventvwr yazıp enter'a basın. Sizden istenilen*** hangi bölüm ise 1 yazılı yerden oraya sağ tıklayın. Eğer Yönetim olaylarından alacaksanız ona sağ tıklayıp resimdeki 2 olarak işaretlenmişi seçin. **İstenilen: Uygulama, Kur ve Sistem çıktılarını paylaşın. Eğer...
Çeşitli hata dökümlerini, sistem bilgilerini, raporları bizimle paylaşmak için Google Drive'ı sıkça kullanıyorsunuz. Fakat gerekli izinleri vermediğiniz durumlarda dosyaya erişemiyoruz, bu da sorununuzun çözülme sürecini uzatıyor. Misal...
This download record installs the Windows® 10 and Windows 11* WiFi package drivers 23.20.0 for the Intel® Wi-Fi 7/Wi-Fi 6E/Wi-Fi 6 and Intel® 9000 series Wireless Adapters.
www.intel.com
Buna dair bayağı uyarı var.
Intel Chipset sürücüsünde bileşen eksikliği var sanırım.
Chipset sürücünüzü güncelleyin.
Cihazda ALC255 ses yongası var.
Sürücüsünü güncelleyin.
Uyarılar fazlaydı.
Eski nesil Realtek ses yongaları için gerekli Windows sürücüsü. Desteklenen yongalar: ALC1220, ALC1150, ALC880, ALC882, ALC883, ALC885, ALC886, ALC887, ALC888, ALC889, ALC892, ALC898, ALC899, ALC861VD, ALC867, ALC900 ALC660, ALC662, ALC663...
This download record installs the Windows® 10 and Windows 11* WiFi package drivers 23.20.0 for the Intel® Wi-Fi 7/Wi-Fi 6E/Wi-Fi 6 and Intel® 9000 series Wireless Adapters.
www.intel.com
Buna dair bayağı uyarı var.
Intel Chipset sürücüsünde bileşen eksikliği var sanırım.
Chipset sürücünüzü güncelleyin.
Cihazda ALC255 ses yongası var.
Sürücüsünü güncelleyin.
Uyarılar fazlaydı.
Eski nesil Realtek ses yongaları için gerekli Windows sürücüsü. Desteklenen yongalar: ALC1220, ALC1150, ALC880, ALC882, ALC883, ALC885, ALC886, ALC887, ALC888, ALC889, ALC892, ALC898, ALC899, ALC861VD, ALC867, ALC900 ALC660, ALC662, ALC663...