Arkadaşlar sanırım Insider'a kayıtlı olduğum için güncelleme olarak geldi Windows 11.
Bu arada ben baya beğendim Windows 11'i. Özellikle animasyonlar ve uygulamaların açılış hızı çok daha iyi geldi bana.
Hello Windows Insiders, today we are releasing Windows 11 Insider Preview Build 22000.132 to everyone in the Dev and Beta Channels! Changes and Improvements
blogs.windows.com
Yukarıda linkini verdiğim update ile Windows 11 e iso ile kurulum yapmadan geçebilirsiniz.
Gece bilgisayarı kapatırken Update gözüküyordu. İçeriğe bakmadan güncelleştir ve Kapat'a tıkladım. Bugün bir açtım Windows 11 kurulmuş. Geri dönmemi gerektirecek bariz bir hata ya da oyun performansında düşüş var mıdır?
Kendin bakacaksın bariz bir fark varmı diye biz nerden bilelim hava atmak için konu açtığın ortada ama 20 gün önce kurdum ben başlat menüsünün ortada olmasını sevmedim o yüzden geri dönüş yaptım
Kendin bakacaksın bariz bir fark var mı diye biz nereden bilelim hava atmak için konu açtığın ortada ama 20 gün önce kurdum ben başlat menüsünün ortada olmasını sevmedim o yüzden geri dönüş yaptım.
Kendin bakacaksın bariz bir fark varmı diye biz nerden bilelim hava atmak için konu açtığın ortada ama 20 gün önce kurdum ben başlat menüsünün ortada olmasını sevmedim o yüzden geri dönüş yaptım
Kafan iyi mi dostum? Bu niye bir hava konusu olsun. Ayrıca bilmeni isterim ki bu işletim sistemi 1-2 aydır deneme safhasında ve kullanan arkadaşlar oluşan sorunlara benden daha çok hakim. O yüzden dönmeli miyim diye bir soru yönelttim. Boş yapıyorsun haberin olsun.