Windows 10'a dönülmeli mi?

Hocam o zaman arkadaş hala windows 10'da.
Hayır, Windows 11'e geçmiş olabilir. Windows Update kısmından Windows 11'e geçmek mümkün olması gerekli şu anda İnsider ile.

Konu sahibi acaba cmd açıp "ver win" bu komutu yazabilir misiniz.
(çıkan yazıyı buraya kopyalayıp yapıştırın)

Konu sahibi acaba cmd açıp "ver win" bu komutu yazabilir misiniz.
(çıkan yazıyı buraya kopyalayıp yapıştırın)
Adam niye yalan söylesin? Hadi söyledi diyelim, eline bir şey geçmez. Sadece fikir istemiş, gerekli şeyleri de yazdım zaten.

ISO sızdırıldığından beri 11 kullanıyorum neredeyse çoğu şey fixlendi. Sorun olmaz kullanın.

Arkadaşlar sanırım Insider'a kayıtlı olduğum için güncelleme olarak geldi Windows 11.
Bu arada ben baya beğendim Windows 11'i. Özellikle animasyonlar ve uygulamaların açılış hızı çok daha iyi geldi bana.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-08-15 115850.png
    56 KB · Görüntüleme: 74
Bence kullanmaya devam edin en son sürüm Windows 11, stabil oldu çok beğendim şu anlık hatta Windows 10'dan daha hızlı diyebilirim.

Son düzenleme:
Hocam hangi güncelleme ile geçiş yapılıyor.
(Bilmediğimden soruyorum)
Hocam arkadaşımız Windows insider programında ise geçiş güncellemesini almıştır.

Yukarıda linkini verdiğim update ile Windows 11 e iso ile kurulum yapmadan geçebilirsiniz.

Kendin bakacaksın bariz bir fark varmı diye biz nerden bilelim hava atmak için konu açtığın ortada ama 20 gün önce kurdum ben başlat menüsünün ortada olmasını sevmedim o yüzden geri dönüş yaptım

Windows 11'de klasik başlat menüsüne dönebiliyorsun

Kafan iyi mi dostum? Bu niye bir hava konusu olsun. Ayrıca bilmeni isterim ki bu işletim sistemi 1-2 aydır deneme safhasında ve kullanan arkadaşlar oluşan sorunlara benden daha çok hakim. O yüzden dönmeli miyim diye bir soru yönelttim. Boş yapıyorsun haberin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…