Windows 10'a dönülmeli mi?

Win 10 da acilan tum oyunlar win 11 de de oynanabiliyor. Cunku win 11 win 10 tabanli bir isletim sistemi. Betada ufak tefek optimizasyon sorunlari vardi yinede ama public surum gelince hicbir sorun kalmadi.
11 ile alakalı güncellemeleri tam takip etmediğim için çok fazla bir bilgim yok maalesef bu yüzden tam bir yorum yapamam.
 
Windows 11 kötü, Windows 10'a dönüyorum bakıyorum daha kötü😀 Ben de ne yapacağımı şaşırdım. Kötünün iyisi olan Windows 11'de kalmayı tercih ettim.

Yani var ya 9 senelik sistemde kurulu Windows 8.1, bünyesinde 10. nesil İ7 barındıran sistemde çalışan Windows 11'den daha iyi çalışıyor. Bazen diyorum ki Windows 8.1 kurayım.
 
Şu an Notebookum da kullanıyorum.
Denge modunda FAN 2500 RPM de dönüyor.(Windows 10 da daha düşük bir hızda dönüyordu fan susmuyor kısacası)
DTX: Unbound ses programı çalışıyor gibi görünüyor lakin, ses de bir değişiklik yapmıyor.
6 Saat'e kadar dayan bataryam 3-3, 5 saat ancak yetiyor.
 
Son düzenleme:
Windows 11'e geçmiştim fakat ilk başlarda bir sıkıntı yoktu dün bir mavi ekran verdi tüm sistem gitti sebepsizce o yüzden de Windows 10'a geri geçirdim sistemi yani bu durum da kararsızım.
 
Herkese merhaba. Hocalarım şu an Windows 11 kullanıyorum ama bilemedim çok benlik değil gibi sanki. Windows 10 daha hoş geliyordu ama geri geçmeli miyim bilmiyorum. 1660 Super ve Ryzen 5 3600 işlemci var sistemimde. Sizce Windows 10'a geri dönmeli miyim?

Windows 11'e biraz erken gibi 10 geçilebilir kişiden kişiye değişir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı