Windows 10'a geçilmeli mi?

Hiç bir şekilde sıkıntı yok ve gerçekten hızlı klavyem filan geyet iyi çalışıyor. USB ile sıfır temiz kurulum yaptım. Tek sıkıntım bu.

Evet temiz ve sıfır kurulum yaptım Windows 10 Pro'ya geçtim. :) Şimdik benim hemen bir sıkıntım oldu. Fotorafa bakın ben ordaki temadaki resimleri seçemiyorum, slayt göstergesi olarak gösteriyor sadece. ?Eki Görüntüle 110953

Bura'da ise o temadaki resimler görünmüyor. Eki Görüntüle 110954
Bu bir tema olduğu için arka plan bölümünden ulaşamazsınız. Temalar bölümünden ulaşabilirsiniz.
Tamanın içindeki resimlere tektek ulaşmak için temayı burdan temayı indirin. Temanın uzantısını zip olarak değiştirin daha sonra sıkıştırma aracı ile içini açın istediğiniz resmi bulup arkaplan olarak ayarlayın. Başka şekilde tek başına arkaplan olarak ayarlayamazsınız.

Buldum nasıl yapacağımı. Masa üstünde sağ tıklıyorum, sonraki masaüstü arka planı diyorum o şekilde o temadaki istediğim fotorafı seçe biliyorum. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı