Windows 10'a Geçilmeli mi?

• Konuyu başlatan Mehmet Unsal
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 3.384
M

Mehmet Unsal

Ziyaretçi
Windows 10 güncelleştirme entegreli .iso kalıbı indirdim. Elimdeki lisans ile kurmayı düşünüyorum, geçmeye değer mi? Neden geçmeliyim veya neden geçmemeliyim yazar mısınız?

NOT: Windows 10 haricinde destek vermiyoruz diyen arkadaşlar yorum atmasın lütfen. Objektif bakarak yorum atınız.

Dx12 sadece Windows 10'da, başlat ve başlangıç bir arada, çoklu sanal masaüstü var, yeni, güncel ve hızlı. Xbox entegrasyonuyla Xbox oyunları Windows 10'a aktarılabilecek.Bunlar sadece şu an aklıma gelenler.

Gönül rahatlığıyla geçebilirsiniz, 8.1'den çok daha hızlı ve stabil. Herhangi bir hata/problem gözlemlemedim şu 1-2 ay içerisinde. Bir deneyin derim. Uyumluluk sorunları yok ayrıca.

Gönül rahatlığıyla geçebilirsiniz, 8.1'den çok daha hızlı ve stabil. Herhangi bir hata/problem gözlemlemedim şu 1-2 ay içerisinde. Bir deneyin derim. Uyumluluk sorunları yok ayrıca.
Mc Afee antivirüsü kurulmuyor uyumluluk sorunu var. Bu arada windows 10 windows 7 ye göre daha güzel arayüzü. Hızlı açılıyor felan onlara bakmayın fazla bi fark yok. Biraz daha bekleyin derim windows 10 a geçmek için, yeni güncellemeler gelince daha da iyi olacak. Bazı hatalarını var ben ilk geçtiğimde pc ekranı açılmıyordu arama yeri açılmıyordu başka programlar dosyalar da tıklayınca açılmıyordu. Ama 1 haftaya düzeldi hepsi belkide benim bilgisayarımda sorun var. Tavsiye ederim windows 10 u.

Hocam McAfee bir zamanlar Windows ile ön yüklü gelirdi. Zaten Microsoft resmi olarak McAfee yi öneriyor. Uyumluluk sorunu olması imkansız bence. Siz kendiniz denediniz mi hocam, ve ne zaman denediniz? Arama sorunu vardı haklısınız fakat şu anda güncellemelerle birlikte çözülmüş durumda. @Silinen üye

Hocam McAfee bir zamanlar Windows ile ön yüklü gelirdi. Zaten Microsoft resmi olarak McAfee yi öneriyor. Uyumluluk sorunu olması imkansız bence. Siz kendiniz denediniz mi hocam, ve ne zaman denediniz? Arama sorunu vardı haklısınız fakat şu anda güncellemelerle birlikte çözülmüş durumda. @Silinen üye
McAfee ön yüklü geldiyse bunu yükleyen Microsoft değil bilgisayar üreticisi OEM firmalar. Ben hiç bir zaman Microsoft tarafından sunulan Windows kurulumunda McAfee yüklü geldiğini görmedim. Microsoft'un da McAfee önerdiğini duymadım.

McAfee ön yüklü geldiyse bunu yükleyen Microsoft değil bilgisayar üreticisi OEM firmalar. Ben hiç bir zaman Microsoft tarafından sunulan Windows kurulumunda McAfee yüklü geldiğini görmedim. Microsoft'un da McAfee önerdiğini duymadım.
Mcafee yazılımında herhangi bir uyumluluk sorunu bulunmamaktadır. Ayrıca şurada da gördüğünüz üzere Mcafee, Microsoft tarafından öneriliyor.

Mcafee yazılımında herhangi bir uyumluluk sorunu bulunmamaktadır. Ayrıca şurada da gördüğünüz üzere Mcafee, Microsoft tarafından öneriliyor.
Gösterdiğiniz site antivirüs partnerleri. Windows ile uyumlu yazılımlar listelenmiş. Microsoft'un herhangi bir konferansta çıkıp McAfee antivirüsü öneriyoruz dediğini duymadım ve ya aynı şekilde antivirüs olarak McAfee öneriyoruz diye bir yazısını da görmedim. Tabi ki şirketin partnerleri olacak. Ön yüklü gelme konusunun da Microsoft ile alakalı olmadığını anlamışsınızdır diye tahmin ediyorum. Ayrıca Eset antivirüs de Windows 10 ile beraber bir çok sorunu getirdi. Masaüstü ikonlarının sola yaslanması gibi. Yani her partnerin yazılımı Windows 10 ile sorunsuz çalışacak diye bir durum yok.

Son düzenleme:
Gösterdiğiniz site antivirüs partnerleri. Microsoft'un herhangi bir konferansta çıkıp McAfee antivirüsü öneriyoruz dediğini duymadım ve ya aynı şekilde antivirüs olarak McAfee öneriyoruz diye bir yazısını da görmedim. Tabi ki şirketin partnerleri olacak. Ön yüklü gelme konusunun da Microsoft ile alakalı olmadığını anlamışsınızdır diye tahmin ediyorum. Ayrıca Eset antivirüs de Windows 10 ile beraber bir çok sorunu getirdi. Masaüstü ikonlarının sola yaslanması gibi. Yani her partnerin yazılımı Windows 10 ile sorunsuz çalışacak diye bir durum yok.
Evet, ben zaten Microsoft yüklüyor mantığına gitmedim. Ve ayrıca şu konferansta bizzat önerildi diye bir şeyler söylemedim. Öneriliyor mu öneriliyor. Eskiden yaygın olarak yüklü gelirdi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı