Windows 10'a Geçilmeli mi?

• Konuyu başlatan Mehmet Unsal
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 3.390
Hocam McAfee bir zamanlar Windows ile ön yüklü gelirdi. Zaten Microsoft resmi olarak McAfee yi öneriyor. Uyumluluk sorunu olması imkansız bence. Siz kendiniz denediniz mi hocam, ve ne zaman denediniz? Arama sorunu vardı haklısınız fakat şu anda güncellemelerle birlikte çözülmüş durumda. @Silinen üye
Dün denedim geçen sene cd si ile almıştım internet security paketini. Güncellemelerle belki uyumlu olabilir ama yüklenmiyor. 1 ay önce kaldırmıştım dün geri yükleyeyim dedim çalışmadı. Şimdi tekrar denedim gene aynı hata var.
Adsız.png

Dün denedim geçen sene cd si ile almıştım internet security paketini. Güncellemelerle belki uyumlu olabilir ama yüklenmiyor. 1 ay önce kaldırmıştım dün geri yükleyeyim dedim çalışmadı. Şimdi tekrar denedim gene aynı hata var. Eki Görüntüle 113299
Hocam Mcafee'nin eski bir sürümünü kurmaya çalışıyorsunuz. 2015 sürümleri mevcut. Mcafee'nin resmi sitesinden indirebilirsiniz.

Tam bilmiyorum bi deneyim ama benimki cd ile yükleniyor internetten indirebilirmiyim ? Mcafee INTERNET SECURITY 2014 yazıyor cd kabında.
Daha yeni bir sürümü mevcut fakat Bitdefender'in 6 ay yasal lisans kampanyası var Internet Security ürününde. Bitdefender, McAfee'den daha iyi ve kapsamlı bir güvenlik yazılımıdır.

Daha yeni bir sürümü mevcut fakat Bitdefender'in 6 ay yasal lisans kampanyası var Internet Security ürününde. Bitdefender, McAfee'den daha iyi ve kapsamlı bir güvenlik yazılımıdır.
Teşekkür ederim. Peki bildiğiniz bilgisayardaki virüsleri iyi temizleyen ücretsiz indirebileceğim antivirüs varmı ? Eset indirdim kendisi virüs kalkmıyor da. Güvenli modda denedim gene kalkmadı. Eset ve avast dışında ikiside işe yaramıyor.

Teşekkür ederim. Peki bildiğiniz bilgisayardaki virüsleri iyi temizleyen ücretsiz indirebileceğim antivirüs varmı ? Eset indirdim kendisi virüs kalkmıyor da. Güvenli modda denedim gene kalkmadı. Eset ve avast dışında ikiside işe yaramıyor.
Bitdefender alanında çok iyi bir yazılım. Her yıl testlerde en yüksek başarıyı Bitdefender yakalıyor. Hemen arkasında Kaspersky bulunuyor. Bitdefender Internet Security 2016 sürümünü kullanın. Kampanya sayfasına şuradan ulaşabilirsiniz. E-mail adresinizi giriyorsunuz, gelen mailde ise talimatlar mevcut. Şunu belirtmeliyim ki yazılımın Türkçe dil desteği yok, fakat işinin ehlidir.

Ben geçenlerde Windows 10 kurmuştum. Birkaç gün kullandıktan sonra açılışlarda siyah ekranda takılı kalma sorunu çıkmıştı hiçbir şekilde açılmıyordu bilgisayar. Bu yüzden tekrar Windows 10 yükledim bilgisayara 1-2 gün sonra yine aynı sorun çıktı. Bende Windows 8.1'e geri döndüm. Şu an sorunsuz kullanıyorum. Bence Windows 10 tam stabil değil yada eski laptoplar ile pek uyumlu çalışmıyor.

Bir ara geçtim sonra geri 8.1'e döndüm içime pek sinmedi, Kasım ayında Win 10'a sağlam bir güncelleme gelecek diye duydum ondan sonra duruma göre değerlendiririz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı