Windows 10'a geçilmeli mi?

Yükseltme ve sıfır kurulumda hız çok fark eder mi?

Sen ne diyorsun :D Yükseltme yaptığın zaman bilgisayar önceki sisteme geri dönmek üzere önceki işletim sisteminin dosyalarını silmiyor. %100 bununla alakalı diyemem ama tecrübe ettiğim kadarıyla etkisi büyük. Elinizde windows 7, 8 veya 8.1 lisans anahtarınız varsa yükseltme yapmanıza gerek yok, sıfırdan kurulum yapıp bu lisans anahtarını kullanabilirsiniz. Bilgisayarınız lisanslı fakat lisans anahtarımı bilmiyorum diyorsanız yükseltme işlemini yukarıda bahsettiğim adımlarla yapabilirsiniz.

Sen ne diyorsun :D Yükseltme yaptığın zaman bilgisayar önceki sisteme geri dönmek üzere önceki işletim sisteminin dosyalarını silmiyor. %100 bununla alakalı diyemem ama tecrübe ettiğim kadarıyla etkisi büyük. Elinizde windows 7, 8 veya 8.1 lisans anahtarınız varsa yükseltme yapmanıza gerek yok, sıfırdan kurulum yapıp bu lisans anahtarını kullanabilirsiniz. Bilgisayarınız lisanslı fakat lisans anahtarımı bilmiyorum diyorsanız yükseltme işlemini yukarıda bahsettiğim adımlarla yapabilirsiniz.
O bölümleri sildim ben :)

@odyssey Bende şuan 8.1 pro kullanıyorum geçmeyi düşündüm ama neredeyse hergün W10 ile ilgili çeşitli sıkıntılar şikayetler var bende maceraya gerek yok dedim. :) W8.1'den şuan çok memnunum şahsen bence W10 henüz tam oturmadı. Bence biraz daha zamana ihtiyacı var. Güncel olanı kullanmak her zaman iyi değildir. Her yeni çıkan iyi olmuyor o yüzdende destek hiç kesilmiyor sürekli üstünde çalışılıyor. :)

Eski oyunlar derken hocam benim win 10 denerken çalıştıramadığım oyun olmadı...
Örneğin Zuma Deluxe gayet esnek ve güzel çalışıyor.. Hatta win 8.1 de kasarak çalışan Zuma Deluxe win 10 da çok esnek çalışıyor hatta yağ gibi kayıyor..

Windows 10'da ne hata varmış merak ettim. Ben neden denk gelmiyorum o hatalara, çalışmayan oyunlara falan? Resident Evil 2 bile çalışıyor daha ne kadar eski oyun çalıştırmak istiyorsunuz anlamadım ki. Öyle aman şöyle hata var aman böyle hata var falan diyenlere bakmayın onlar hala windows xp'den vazgeçemeyen arkadaşlardır emin olabilirsiniz. O kadar hata olsaydı Technopat ekibi de testlerde windows 10 kullanmazdı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı