Windows 10'a Geçince ekran kartı ısınma sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zibiderman

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Windows 10'a geçtiğimden beri ekran kartım hiçbir oyun açık değilken 80 derece oluyor. Oyun falan açarsam 90'a kadar yükseliyor. Bunun sebebi ne olabilir sizce?

Başka bir program ekran kartına yük bindirmiş olabilir.
Bende de win 7 işletim sisteminde 30-35 derece iken win 10 a geçtiğimden beri genelde 45 derece.
Win 7 ye tekrar dönmeni tavsiye ederim yoksa ekran kartını bir daha kullanmayacaksın gibi.

@Eyix bu saçmalığı nereden çıkartıyorsun anlayamıyorum. Bir sorun olduğu zaman direk hemen Windows 10'a çamur atamazsın. Şuan tartışmasız en iyi Microsoft'un en iyi işletim sistemi Windows 10'dur.

@zibiderman Ekran kartı sürücüsünü güncellemeyi dene.

İlk olarak söyleyeyim Windows 10 a diyecek bir şeyim yok ama yeni çıktığı için hataları olabilir.
Yani daha yeni çıktı ve birkaç hatası elbet olacak.

casper laptop ve nvidia ekran kartı kullanıyorum win 10a geçince ekran kartı ısısı düştü işlemcinin ısısı arttı. win 10un eksikleri var tavsiye etmiyorum son sürüm win 8.1 tavsiye ederim. win 10un güç yönetiminde sorunlar olabilir. win 10 a geçen 10 bilgisayarın 6-7 sinde ısınma sorunu gözlenmekte zaten

Windows 10 geçişim ardından bütün ısı problemlerim ortadan kalktı. Sizin sorununuzun ekran kartı kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
win 10a nezaman geçiş yaptın ben en son aralık ortasında win 10 çıkarıp birkaç günlük kullanımdan sonra win 8.1e düşürdüm. senin masaüstü sanırım ben laptop kullanıyorum ikisi arasında illaki fark ediyor. bide daha önceki kullandığın windows neydi onuda paylaşırmısın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı