- Makaleler
- 1
tam adını veririr misin bakarım sonra yükseltiriz yükleriz en son sürüm olsun isterim
Windows 10 Kokteyl Edition nedir?
Merhabalar, Soru gayet net :) Teşekkürler şimdiden.
tam adını veririr misin bakarım sonra yükseltiriz yükleriz en son sürüm olsun isterim
deniyorum indirmeyide sıkıntı oluyor tam link verebilme şansın varmı bana zorla uygulama indirtiyolar düzgün bulamadım dosyayıHocam eski sürücüyü DDU ile kaldır ilk önce sonra ftp://122.147.246.229/drivers/AMD/Allin1/Allin1(v12.102).zip bunu kur. Sende kurulu olan sürücü 5000 series normalde yüklü olması gereken 5650.
deniyorum indirmeyide sıkıntı oluyor tam link verebilme şansın varmı bana zorla uygulama indirtiyolar düzgün bulamadım dosyayı
Eki Görüntüle 371794
biostan fortmat attım düzeldi yinede yardımcı olmaya çalıştığın için teşşekürlerOption 1 yazan yere tıkla.DriverIdentifier - The most simple & easy driver updating tool.
DriverIdentifier is a free software for personal use, it has the largest windows driver database for all laptops & desktops. With DriverIdentifier you can find drvier for your webcam, network card, video instantly.www.driveridentifier.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.