Windows 10'a Geçiş Sonrası "d3dx9_39.dll" Hatası

prrodigyy

Kilopat
Daha fazla  
Windows 8.1 kullanıyordum. Bu sabah Windows 10'a geçip, her şeyi sildim. Ekran kartı sürücüsü, ses sürücü vs. çoğu şeyi yükledim ve LoL'ü de indirdim fakat giriş yaparken "d3dx9_39.dll" hatası alıyorum. Belirtilen dll'yi indirdim, System32 ve SysWOW64'ün içine attım. Sorun hâlâ aynı ve birkaç oyuna daha giremiyorum. Neden kaynaklanıyor olabilir?

Screenshot_2.png Screenshot_1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum büyük ihtimalle sorununu çözdüm. DLL dosyasını elle kopyalamak daha çok soruna neden olur. İndirdiğin DLL'yi sil, DirectX kur. Düzelir büyük ihtimalle. Üzgünüm, daha şimdi okudum o bölümü.
OEM key ile etkinleştirdim. Dediğiniz işlemi yaparsam key gider mi? Ve Windows üzerinden yapabilir miyim bunu?
Key anakarta kaydediliyor diye biliyorum, yani gitmez. Kendi laptopuma 3 kere yaptım, key hala duruyor maalesef.
Windows üzerinden büyük ihtimalle yapılır. Ama gene bildiğim kadarıyla DLL hataları format atarak düzelmiyor.

Son düzenleme:
Dostum büyük ihtimalle sorununu çözdüm. DLL dosyasını elle kopyalamak daha çok soruna neden olur. İndirdiğin DLL'yi sil, DirectX kur. Düzelir büyük ihtimalle. Üzgünüm, daha şimdi okudum o bölümü.

Key anakarta kaydediliyor diye biliyorum, yani gitmez. Kendi laptopuma 3 kere yaptım, key hala duruyor maalesef.
Windows üzerinden büyük ihtimalle yapılır. Ama gene bildiğim kadarıyla DLL hataları format atarak düzelmiyor.

Hangi DirectX'i indirmem gerekiyor? Nereden öğreneceğim? Çok soru sordum biliyorum, teşekkürler her şey için...

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı