Windows 10'a geçiş sonrası performans düşüşü

erenjk

Decapat
Daha fazla  
Windows 7 işletim sistemine sahip bilgisayarımı formatlamadan Windows 10'a yükselttim. Ardından biraz oyun oynamak istedim ancak Windows 7'de 100 200 FPS ile çalışan oyunlar artık 5 10 FPS ile çalışmaya başladı.
Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Sistemim:
ASUS p5ql Pro anakart.
NVIDIA GeForce 430 ekran kartı.
4 GB DDR2 RAM.
Intel i5 işlemci.

Windows 7 işletim sistemine sahip bilgisayarımı formatlamadan Windows 10'a yükselttim. Ardından biraz oyun oynamak istedim ancak Windows 7'de 100 200 FPS ile çalışan oyunlar artık 5 10 FPS ile çalışmaya başladı.

Sistemim:
ASUS p5ql Pro anakart.
4 GB DDR2 RAM.
Intel i5 işlemci.
Sisteminde virüs olabilir tarama yaptınmı? Veya Sistemin büyük ihtimalle windows 10'u kaldırmıyor tavsiyem geri win7 geçmen

Windows 7'den Windows 10'a geçersen tabii ki fark olacak. HDD kullanıyorsan daha da hantal çalışır. HDD varsa Windows 8.1 veya Windows 7 en uygunu olabilir. Hiçbir ayar yapmadan direkt oyuna girdiysen gene düşük olur. Bazı gerekli ayarları yapman lazım. Sürücülerini güncellemen lazım. Windows Update yap.

Sistemim:
ASUS p5ql Pro anakart.
4 GB DDR2 RAM.
Intel i5 işlemci.
Sistemi geliştirmediğiniz sürece 7 de kalmanız en mantıklısı. Win 10 hali hazırda 2GB ram kullanıyor zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı