Windows 10'a geçiş

MFO10

Megapat
Daha fazla  

"Herkese merhaba. Yaklaşık 2 ay önce PC'ye çay döküldü ve ekran kartını görmemeye başladı. Kendim format atmayı denedim ve ekran kartı yine görünmedi Driver'ları yüklemiş olmama rağmen. En son mecbur bir tamirciye verdik ve bayağı uğraştıklarını ancak çözebildiklerini söylediler. Çözümü de Windows 8.1 yaparak çözmüşler sanırım.

8.1 bana çok sorunlu bir sürüm geliyor en basitinden Netflix uygulaması bile en eski hali ve güncel Windows 10'a geçmek istiyorum. Ancak tekrar format atarsam tekrardan ekran kartını görmeme ihtimali olur mu? "

Şu linkte açtığım konuda da belirttiğim gibi mecburen Windows 8.1 kullanıyorum ancak çok fazla hata aldığım ve memnun olmadığım için Windows 10'a geçmek istiyorum. Ancak tekrardan ekran kartını görmeme ihtimali olması beni açıkçası korkutuyor. Windows 10'a Driver'ları tekrardan yüklemeden direkt geçme ihtimalim var mı?

8.1 de çalışıyorsa donanımsal bir sorun yok belli ki uyumlu bir sürümü kur gitsin.

Yükseltme aracı olan "MediaCreatinTool"u indirip yükseltebilirsiniz. Bu sayede dosyalarınız, uygulamalarınız ve ayarlarınız korunmuş olur.

Driverlar Windows 10'a uymuyor olabilir.

Yükseltme aracı olan "mediacreatintool"u indirip yükseltebilirsiniz. Bu sayede dosyalarınız, uygulamalarınız ve ayarlarınız korunmuş olur.

Driver'lar Windows 10'a uymuyor olabilir.

Tekrardan Driver indirmesi veya yüklü oyun dosya korunmasına gerek kalmıyor mu? Driver'ı görmeme ihtimali olur mu sizce?

Galiba laptop kullanıyorsun 2 tane USB varsa 8 GB'lik veya daha üstü onların içindekini silip birine Windows 10 diğerine Win 8.1 kur eğer Win 10'da görmez ise tekrar Win 8.1'e geçersin.

Galiba laptop kullanıyorsun 2 tane USB varsa 8 GB'lik veya daha üstü onların içindekini silip birine Windows 10 diğerine Win 8.1 kur eğer Win 10'da görmez ise tekrar Win 8.1'e geçersin.

Hocam tamirciye vermek zorunda kalmıştım ve tekrar 8.1'e geçtiğimde görmeme ihtimali olur mu? Kendilerine ait bir yöntem olur veya başka bir şey? Şu dönemde tekrar tamirciye verecek durumda değilim.

Windows 10'da daha önceden çalışıyorduysa şimdi de çalışması gerek. En kötü Windows 8.1'e geri dönersiniz.

Hocam önceki açtığım konuda yazmıştım. Normalde çalışıyordu ama çay döküldü ve görmemeye başladı. Ben format attım Win 10 yaptım görmedi. Tamirciler de birkaç denemeden sonra 8.1'de bulmuşlar çözümü.

Bak o ara sıvıdan dolayı bir problem olmuştur kurumuştur vs. sen format at windows 10 kur.Çok istiyorsan ikinci bir birime kur windows 10'u.

Windows 10'ı tekrar kurunca kartı görmese driverı indirip kuramazsınız. Windows 10 kendisi yüklüyordu sanırım. Eğer öyle değilse bırakın windows kursun güncellemeleri. Benim notebookumdaki GF820M'e mümkün değil driver kuramamıştım, kendisi 2016 yılından bir driver bulup kurması sonucu sıkıntısız kullanmıştım.
Edit: Dual boot yapıp deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…