Windows 10'a geçiş

Windows 10'ı tekrar kurunca kartı görmese Driver'ı indirip kuramazsınız. Windows 10 kendisi yüklüyordu sanırım. Eğer öyle değilse bırakın Windows kursun güncellemeleri. Benim notebookumdaki GF820M'e mümkün değil Driver kuramamıştım, kendisi 2016 yılından bir Driver bulup kurması sonucu sıkıntısız kullanmıştım.
Edit: Dual Boot yapıp deneyebilirsin.

Formattan sonra aygıt yöneticisinde çıkmıyor ve kendim kurmazsam kurmasını da beklemiyorum. Kurmaya çalıştığımda da donanım bulunamadı hatası alıyordum.
Bak o ara sıvıdan dolayı bir problem olmuştur kurumuştur vs. sen format at Windows 10 kur. Çok istiyorsan ikinci bir birime kur Windows 10'u.

Mediacreationtool ile dosyaları Driver'ı koruyarak Windows 10! A geçiş yapabilir miyim?

Formattan sonra aygıt yöneticisinde çıkmıyor ve kendim kurmazsam kurmasını da beklemiyorum. Kurmaya çalıştığımda da donanım bulunamadı hatası alıyordum.

Mediacreationtool ile dosyaları Driver'ı koruyarak Windows 10! A geçiş yapabilir miyim?
Windows 10 u dual boot olarak 50GB lık bir disk parçasına kurup dene bakalım. Fakat driverları kendisi yüklesin.

Bunu nasıl yapabileceğim ile ilgili bir konu var mı?
En basitinden anlatayım;
Minitool Partition Wizard gibi bir yazılımla diskte en az 50GB'lık bir bölüm oluşturup bir Windows 10 kurulum USB'si hazırlayıp disk yönetimi kısmında oluşturduğunuz 50GB'lık bölümü seçip kurabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı