Windows 10'a geçişte recovery problemi

Renovatio

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Arkadaşlar merhaba. Bildiğiniz üzere Windows 10 teknik önizleme sürümü yayınlandı. MSI GX70 kullanıcısıyım ve bu sürümü bilgisayarıma kurmak istiyorum. Ancak bilgisayarımın Windows 8 geri yüklemesini kaybetmek istemiyorum. Bu hususta alınabilecek bir önlem var mıdır? Windows 10'a geçtiğimde recovery silinir mi yoksa geri dönüşü var mıdır?

Şimdilik sanal sistem uygulamaları ile deneyin. Final sürümü çıktığında 8.1 üzerinden direk güncelleme alabilir.
Ya da recovery gidici.

Birden farklı yollarla recovery derken yedek yada imajdan bahsediyorsanız bir problem olmaz sadece format atacağınız diskin dışına alın imaj dosyasını.
Windows kendi yedekleme sistemi var ancak başka bir programla yedek alıp diğer diskinize atabilirsiniz. Ardından win10 dan memnun kalmaz iseniz aynı programı ona kurup ordan geri yükleme yapabilirsiniz.

Recovery imaj dosyalarım zaten yedeklenmiş durumda. Ben kendi içindeki 13,90 GB'lık kurtarma bölümü için endişeliyim.
QgaJdA.png

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı