Windows 10'a geçtikten sonra sistem kasıyor

Daha fazla  
Selamünaleyküm. Vallahi hiç yardımcı olmuyor musunuz? Darıldım size. Ben Windows 7 ISO'ya sürücü ve Chrome WinRAR Zoom Adobe acrobat com Player VLC eklemek istiyorum. Formattan sonra otomatik kurması için arkaplanda NTLite gibi yazılımlarla olmuyor maalesef, denedim.
Ben Windows 10 kullanıyorum bilgisayarım çok eski 10 bazen kasmalar bazen donmalar yaşıyorum. Eskiden Windows 7'deydim öyle şeyler yoktu. Sizce Windows 10'da kalayım m yoksa 7'ye mi geçeyim?
Not: Benim ekran kartım yok sürücü driverleri var Windows 7 ve 8 de var. Felaket kasıyor, Team'dan yardımcı olsanız?
😡😡

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    879,5 KB · Görüntüleme: 69
  • Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    875 KB · Görüntüleme: 70
Selamünaleyküm. Vallahi hiç yardımcı olmuyor musunuz? Darıldım size. Ben Windows 7 ISO'ya sürücü ve Chrome WinRAR Zoom Adobe acrobat com Player VLC eklemek istiyorum. Formattan sonra otomatik kurması için arkaplanda NTLite gibi yazılımlarla olmuyor maalesef, denedim.
Ben Windows 10 kullanıyorum bilgisayarım çok eski 10 bazen kasmalar bazen donmalar yaşıyorum. Eskiden Windows 7'deydim öyle şeyler yoktu. Sizce Windows 10'da kalayım m yoksa 7'ye mi geçeyim?
Not: Benim ekran kartım yok sürücü driverleri var Windows 7 ve 8 de var. Felaket kasıyor, Team'dan yardımcı olsanız?
😡😡

Ekran kartınız yok tamam peki RAM kaç GB ve hızını söylerseniz daha iyi olur.

2 GB RAM'ı var hızını nasıl ölçeceğim?
Windows 7 indirmek istiyorum ve sürücüleri ISO'ya eklemek istiyorum.
Ne olacak benim halim?
Bu seferlik yardımcı olsanız.
Of of hiç cevap yazmıyor musunuz vallahi yardımcı olmuyorsunuz darıldım size.

Artı -2 Eksi
2 GB RAM'ı var hızını nasıl ölçeçeğim.
@

@YaVuZ kUdReT611 abi nasıl yapacağız düzgün Windows 7 indirmek istiyorum ve sürücleri ISO'ya eklemek istiyorum programlı şekilde​

Ne olacak benim halim.
Bu seferlik yardımcı olsanız.
Of of hiç cevap yazmıyor musunuz vallahi yardımcı olmuyorsunuz darıldım size.

Görev yöneticinden RAM bölgesine gel aşağıda bilgiler yazdığı gibi hızı da yazacaktır.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (42).png
    Ekran Görüntüsü (42).png
    174,4 KB · Görüntüleme: 40
Normal şartlarda yükseltme yapılmadan önce ekran kartının Win sürümünü kaldırıp kaldırmayacağına bakılır. Fakat ekran kartsız bir sisteminiz var ve görünen o ki CPU işletim sistemini kaldırmıyor. Küçük bir araştırma sonucu yüksek ihtimalle Win 8'ide kaldırmayacak. Bu yüzden Win 7'ye geçmenizi şiddetle öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı