TEST LİAN
Centipat
- Makaleler
- 1
Merhaba, HP Pavilion cihaza sahibim. Windows 11 kullandım Full ve bir sorun yaşamadım bugün Windows 10'a geçtim ama touchpad çalışmıyor etkinleştirmeme rağmen. Tuşlarda touchpad tuşu yok F1 F2 de vs. Windows'ta cihazlardan kapatıp açıyordum. Windows 10'a geçtim geçeli olmuyor. Tüm sürücüler HP'nin kendi sitesinden indirmiş olduğum orijinal driverlar crack herhangi bir yazılım yok.
-Edit: Driver Booster yükledim ve güncelleyeyim dedim çalıştı 2dk sonra gene durdu.
Donanımsal sorun yok laptop 1 haftalık cihaz tertemiz zaten Windows 10'a geçince yaşamaya başladım bu sorunu önerisi ya da çözümü bilen var mı?
Krallar HP'nin sitesinde performans denetleme diye bir uygulaması vardı indirdim sistem dosyalarını optimize et deyince sorunum çözüldü. Tahmin ettiğim gibi yazılımsalmış.
-Edit: Driver Booster yükledim ve güncelleyeyim dedim çalıştı 2dk sonra gene durdu.
Donanımsal sorun yok laptop 1 haftalık cihaz tertemiz zaten Windows 10'a geçince yaşamaya başladım bu sorunu önerisi ya da çözümü bilen var mı?
Krallar HP'nin sitesinde performans denetleme diye bir uygulaması vardı indirdim sistem dosyalarını optimize et deyince sorunum çözüldü. Tahmin ettiğim gibi yazılımsalmış.
Son düzenleyen: Moderatör: