Windows 10'a geri döndükten sonra Wi-Fi'nin yavaş olması normal mi?

raidExodus

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kocaeli, Derince
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: ASUS TUF Gaming RTX 3060 OC Edition
CPU: Intel Core i5-12400F
RAM: Kingston Fury Beast RGB 2x8 GB CL16 3200MHz
Anakart: MSI H610M Bomber
PSU: ASUS TUF Gaming 650B 650W
Depolama: 500 GB XPG Spectrix S20G, 2 TB Seagate SKYHAWK Surveillance 5900 RPM
Kasa: ASUS TUF Gaming GT301

Göz göre göre kazıklanarak 27 bin civarı ödedim. Siz siz olun bu dönemde sistem toplamayın.
SSD veya HDD modeli
XPG S20G Spectrix
Şimdi ben Windows 11'de yaşadığım bir kaç sorun yüzünden dün akşam Windows 10'a geri döndüm, 10 günü geçtiğinden dolayı ise kurtarma bölümünden yapamadım, Temiz Kurulum yaptım. Her şey çok iyi gidiyordu ki internetin çok ve çok yavaş olduğunu fark ettim 10'a geçtikten sonra. Normalde 5+ MPBS indirme hızı alırken şu an MB'lik şeylerin bile yüklenmesi yarım saatimi ya da 1 saatimi alıyor. Bu durum temiz bir formattan sonra normal midir? HDD'deki hiçbir şey silinmedi ve Wi-Fi adaptörümün sürücüsü (AC58) hala orda duruyor, onu kurmalı mıyım? Ethernet bağla demeyin, modem çok uzakta olduğu için mümkün değil.

Windows SSD'ye kurulu.

Teşekkürler.

Diğer cihazlarında telefon falan internet hala aynı hızda mı yoksa onlarda da mı yavaş?

Eğer sadece bilgisayardaki internet yavaşsa bu yardımcı olabilir;

İşletim sistemiyle alakası yok cihazının wifi çipi eskidir

Diğer cihazlarında telefon falan internet hala aynı hızda mı yoksa onlarda da mı yavaş?
Sadece bilgisayarda yavaş hocam.

İşletim sistemiyle alakası yok cihazının wifi çipi eskidir
Sistem falan her şey daha 5 aylık, ve zamanında 12 MBPS alıyordum (modem değiştirmeden önce), bununla alakası olduğunu sanmıyorum hocam.

İşim bitince deneyeceğim hocam.

Oyunların ikonlarını ekliyordum görmedim mesajları kusura bakmayın. Taratıp masaüstüne ekle yapınca gitmiş hepsi.

Hocam çok geç yazıyorum ancak şimdi zaman bulabildim, denedim ama işe yaramadı.

Son düzenleme:

Wi-Fi sürücüsüyle ilgili bir sorun olabilir. Orijinal siteden cihazınıza uygun sürücüyü yükleyin. Eğer en güncel sürücü yüklüyse bir önceki sürümü de deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…