Windows 10'dan Windows 8.1'e döndükten sonra etkinleştirme anahtarı

ierdogduu

Megapat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Youtube
Merhaba,
Windows 10 yükledim ve Windows 8.1'e rollback yapıp geri döndüm birde ne göreyim,
Etkinleştirme anahtarı istiyor ve bende sadece Windows 8 etkinleştirme anahtarı var.
Format atmam mı gerekiyor ? Ne yapacağımı şaşırdım bir yardım etseniz çok makbule geçer.

Not : (Windows 8'den 8.1'e ücretsiz geçmiştim)

Son düzenleyen: Moderatör:
Belki yanlış girmişsinizdir, kasa hazır ise yanında "Product Key" olması lazım. O kısımda yazacaktır.

Kasa hazırdı ama yanında Windows CD'si veya key yoktu. Etkinleştirilmişti Windows,
bende program indirip keyi buldum ama kabul etmiyor galiba tek çare format atmak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lisans SL sürüme ait ise Core sürüme girilemez.
@MF Dikkatimi çektiği için sormak istedim. Örneğin ben 8.1 Sl Türkçe 64bit windows sürümünü kullanıyorum. Windows 8.1 den 10 a yükselttim diyelim. Belirli bir zaman sonra bilgisayarıma format attım. Benden key istediği zaman satın almış olduğum ve 10 a yükselttiğim 8.1 SL sürümünün key numarasını girdiğimde windows 10 bunu kabul etmeyecek mi ?

Windows 10 ücretsiz olduğu için key istemez herhalde.
Keşke bende Windows 10 tam sürüm çıktığında geçseydim.

@MF Dikkatimi çektiği için sormak istedim. Örneğin ben 8.1 Sl Türkçe 64bit windows sürümünü kullanıyorum. Windows 8.1 den 10 a yükselttim diyelim. Belirli bir zaman sonra bilgisayarıma format attım. Benden key istediği zaman satın almış olduğum ve 10 a yükselttiğim 8.1 SL sürümünün key numarasını girdiğimde windows 10 bunu kabul etmeyecek mi ?
Kesin bilgi yok bu konuda. Ama şu anki mantıkla aynı olması muhtemel. Format için 8 kurup yükseltiyorsun 10'a.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00