Windows 10'a geri dönemiyorum

Buyur.

BIOS Update için bataryaya ihtiyacım var elektrik kesilirse ortada kalacağı için tehlike oluyor bana göre sorun yok ama olmuyor.
Hocam ''sources'' dosyasına girin, biraz aşşağı inin sadece ''setup'' adın da bir exe var 267 KB gibi bir boyutu var, hocam tıkladığınız da mor renk te ''kurulum başlıyor yazısı çıkıcak o olursa tamamlanmış demektir, hocam o dosya olduğuna emin değilim olmayabilir de, eğer için de varsa o dur demektir yoksa tekrar yazın.

Gerçekten bu süreçte yardımı olan herkese özellikle sana teşekkürlerimi sunuyorum! Artık Windows 10 kullanıcısıyım.

Gerçekten bu süreçte yardımı olan herkese özellikle sana teşekkürlerimi sunuyorum! Artık Windows 10 kullanıcısıyım.
ne demek hocam, her zaman burdayım. asıl ben teşekkür ederim.

Program ile kurabilirsin, ULTRA İSO adlı program ile kolayca yapabilirsin.
Artık ISO açma programları kullanmaya ne gerek var? Windows gezgini artık ISO bağlayabiliyor. Windows 8.1 de yoktu. 10'dan beri var.1

Bilgisayarınızın bataryası yok diye bios güncellemesi yapamayacak mı sanıyorsunuz? Masaüstü bilgisayarlar nasıl yapıyor? Güçten kesmemeniz gerek bilgisayarı pilden değil. Şarjda kalsa yine günceller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…