Windows 10'a geri dönemiyorum

Buyur.

BIOS Update için bataryaya ihtiyacım var elektrik kesilirse ortada kalacağı için tehlike oluyor bana göre sorun yok ama olmuyor.
Hocam ''sources'' dosyasına girin, biraz aşşağı inin sadece ''setup'' adın da bir exe var 267 KB gibi bir boyutu var, hocam tıkladığınız da mor renk te ''kurulum başlıyor yazısı çıkıcak o olursa tamamlanmış demektir, hocam o dosya olduğuna emin değilim olmayabilir de, eğer için de varsa o dur demektir yoksa tekrar yazın.

Hocam "sources" dosyasına girin, biraz aşağı inin sadece "setup" adın da bir exe var 267 KB gibi bir boyutu var, hocam tıkladığınız da mor renk te "kurulum başlıyor yazısı çıkacak o olursa tamamlanmış demektir, hocam o dosya olduğuna emin değilim olmayabilir de, eğer için de varsa o dur demektir yoksa tekrar yazın.

Gerçekten bu süreçte yardımı olan herkese özellikle sana teşekkürlerimi sunuyorum! Artık Windows 10 kullanıcısıyım.

Program ile kurabilirsin, ULTRA İSO adlı program ile kolayca yapabilirsin.
Artık ISO açma programları kullanmaya ne gerek var? Windows gezgini artık ISO bağlayabiliyor. Windows 8.1 de yoktu. 10'dan beri var.1

Merhaba. Ben yaklaşık 5 gün önce kuzenimin tavsiyesiyle (zorla) Windows 11 yükledim ama ben Windows 11'i değişik yollarla yükledim çünkü işlemcim desteklemiyordu aslında Windows 11 hiç fena değil ama Valorant'ı TPM hatasıyla açamıyorum bunun çözümünü buldum ama BIOS'umu güncellemem gerekiyor onu da yapamadım çünkü dizüstü bilgisayarımda batarya yok o yüzden Windows 10'a geri dönmeye karar verdim. Windows 10 Media Creation Tool yükledim ve indirmeyi başlattım bana desteklenmeyen bir dizinde Windows 11 indirdiğim için her şeyin silinmesi gerektiğini söyledi bu biraz üzücü olsa da mecbur olduğum için okeyledim ardından 1-2 saat bekledim ve karşıma bu kare çıktı Windows 10'a dönmek için bataryaya ihtiyacım var ama benim batarya alacak durumum şu an yok. Windows 10'a dönmek zorundayım bunu nasıl yapabilirim? (USB veya USB olmadan)
Yardıma ihtiyacım var. Ve ayrıca illa geçmeme gerek yok Valorant'ı açacak bir çözümünüz varsa onu da paylaşabilirsiniz, teşekkürler.
Bilgisayarınızın bataryası yok diye bios güncellemesi yapamayacak mı sanıyorsunuz? Masaüstü bilgisayarlar nasıl yapıyor? Güçten kesmemeniz gerek bilgisayarı pilden değil. Şarjda kalsa yine günceller.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı