Windows 10'a Hangi Programlar Yüklenmeli?

efe samaraz

Hectopat
Daha fazla  
Ben yeni pc topladım. Windows 10 ama hiçbir program yok. (Medya-microsof-ses vb.) gibi programlar yok. Bu bilgisaraya için gerekli programlar hangileri ve hangilerini yüklemeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Most Popular Apps for Windows - Free downloads and reviews - CNET Download.com
Top downloads for Windows software - Softonic
Bu sitelerden yazılımları inceleyebilirsiniz. Öğrendikçe hangi yazılımı kurup kurmamanız noktasında kendi görüşleriniz geçerli olacaktır.

Örneğin Winrar ücretsiz bir yazılım değil ama ücretsiz gibidir. Sadece arada uyarı ekranı verir. Sizin için büyük sıkıntıysa yüklemezsiniz. Benim için sıkıntı olmadığı için ücret ödemeden Winrar kullanıyorum.

Chrome şart değil. Şu anda Microsoft Edge de gayet başarılı bir tarayıcı. Benim tercihim ise Opera'dan yana. Opera'ya gelen son güncelleme ile beraber Edge ile arayüz olarak birbirine benzedi ve çok başarılı. İki tarayıcıyı da yerine göre kullanıyorum. Yani durum tamamen kişisel tercihlere göre.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı