Windows 10'a nasıl geri dönülür?

sahinsahiner

Kilopat
RAM
XPG 16
SSD veya HDD modeli
Crucical 2TB
Ekran kartı
ASUS RX 6750 XT ROG
Anakart
ASUS B760M D
İşlemci
intel 12400F
Arkadaşlar merhaba 5 gün önce Windows 11 yükseltmiştim ama sıkıntılar yaşamaya başladım, geri Windows 10'a dönemk istedim geri dön kısmına tıklıyorum restart atıyor PC açılınca yine Windows 11 var.
Komutlardan yapıyorum yine resetleniyor açılınca yine 11 var, yapıştı PC'ye gitmiyor. Neden böyle oluyor yardımcı olur musunuz?

windows.old dosyası da duruyor bu arada silmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba 5 gün önce Windows 11 yükseltmiştim ama sıkıntılar yaşamaya başladım, geri Windows 10'a dönemk istedim geri dön kısmına tıklıyorum restart atıyor PC açılınca yine Windows 11 var.
Komutlardan yapıyorum yine resetleniyor açılınca yine 11 var, yapıştı PC'ye gitmiyor. Neden böyle oluyor yardımcı olur musunuz?

windows.old dosyası da duruyor bu arada silmedim.

Flashbellek ile mi yükledin siteden mi?

Sorununun cevabını bilmiyorum her şey olabilir sonuçta bilgisayarını kullanmam gerek çözmek için ama:
Ne sorunlar yaşadın Windows 11'de, yavaş mı geldi?

Sorununun cevabını bilmiyorum her şey olabilir sonuçta bilgisayarını kullanmam gerek çözmek için ama:
Ne sorunlar yaşadın Windows 11'de, yavaş mı geldi?
İşlemci daha çok ısınmaya başladı boşta 28-30 derece arası çalışan pc 35-40 lara çıktı. Birde oyunlarda fps drop yiyorum anlık bunların hepsi 11 den sonra oldu

Flashbellek ile mi yükledin siteden mi?
11mi?

İşte onu anlatmaya çalışmıştım da anlatamamışım hocam geri dön tıklıyorum 11'e dönülsün falan hepsini evet diyorum sonra PC resetliyor kendini ama dönmüyor açıldığında yine 11 var.

Hmm bence bunu daha bilgili birisi çözüm bulabilir bence bilgisayarcıya götür güvendiğin varsa ya da Windows 10 flashbellekleri var onlardan 1 tane satın alıp PC'ye takıp onunla da kurabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı