Windows 10'a USB üzerinden Phoenix OS nasıl kurulur?

kenan360

Hectopat
Windows 10'a sahip bir laptopum var bu laptopa Phoenix OS kurmak istiyorum nasıl kurabilirim?
Windows, Phoenix OS arasında sorunsuz geçiş yapabilir miyim? Mümkünse sisteme değil de böyle USB'ye indirip PC'yi USB'den başlatarak Phoenix OS açıp kapatmak mümkün mü? Arkadaşlar internette baktım da yok Windows başlamadı, Boot etmedi, PC açılmıyor gibi sorunlar gördüm. Bu sorunlar beni korkuttu böyle bir şey yaşarsam bu sorunu çözmem çok zor. Technopat'ta bu tür sorunların örnekleri var.

Eğer ki BIOS'un smart BIOS ise kurulumdan sonra memnun kalmasan Windows Boot Manager'i birinci öncelikli olarak atayıp Windows'u açabilirsin. Daha sonra ayırdığın diski silip ayrılmamış alan şekline gelince de ana diski genişleterek hayatına devam edebilirsin. Boot List'den de daha sonra Del tuşu ile PhoenixOs'u kaldırabilirsin.

Eğer ki BIOS'un smart BIOS ise kurulumdan sonra memnun kalmasan Windows Boot Manager'i birinci öncelikli olarak atayıp Windows'u açabilirsin. Daha sonra ayırdığın diski silip ayrılmamış alan şekline gelince de ana diski genişleterek hayatına devam edebilirsin. Boot List'den de daha sonra Del tuşu ile PhoenixOs'u kaldırabilirsin.
Phoenix OS AMD A8-7410 işlemcide çalışırmı?

Phoenix OS AMD A8-7410 işlemcide çalışırmı?
Phoenix, 2019 un başlarında desteği kesti. Geliştiriciler yeni cihazlarda test etmiyor artık. Benim cihaz Lenovo V-155 15.0 API. İşlemci, AMD ryzen 5 ve grafik, radeon vega 8.
Bende ne ağ ne ses ne de pil göstergesi yoktu. Bu cihazları okumuyordu. Cihazın eski ise bir dene derim ama yeni ise bazı bileşenleri çalıtırmayacaktır.

Phoenix, 2019'un başlarında desteği kesti. Geliştiriciler yeni cihazlarda test etmiyor artık. Benim cihaz Lenovo V-155 15.0 API. İşlemci, AMD Ryzen 5 ve grafik, Radeon Vega 8.
Bende ne ağ ne ses ne de pil göstergesi yoktu. Bu cihazları okumuyordu. Cihazın eski ise bir dene derim ama yeni ise bazı bileşenleri çalıtırmayacaktır.

AMD R5 m330.
4 GB RAM.
AMD A8-7410
Sistem bu eskimi yenimi oluyor?
Hocam bu konulara pek hakim değilimde.
Laptop lenevo B51-35

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı