Windows 10'a uygulanan Windows 7 teması nasıl olmuş?

Cevabın doluluğuna da karışıyorsunuz ama benim cevabımı eleştiriyorsunuz. Sizi kınamak durumunda kalacağım.

Buradan ağrı dağına kadar kınayabilirsin! Yazdıklarımı iyi tasdiklemediğiniz sürece.
 
Buradan Ağrı dağına kadar kınayabilirsin!
O zaman kınadım. Keşke bunları yaşamasaydık ama başka insanlara ve yaptıklarına saygısız tutunumunuz ve kendinizde insanların davranışlarına müdahele edecek hakkı bulacak seviyede kibirli olmanız beni üzdü.
 
O zaman kınadım. Keşke bunları yaşamasaydık ama başka insanlara ve yaptıklarına saygısız tutunumunuz ve kendinizde insanların davranışlarına müdahale edecek hakkı bulacak seviyede kibirli olmanız beni üzdü.

Siz benim yaptığım yoruma müdahale ederek başladınız farkında mısınız? Burada nasıl diye bir konu açılıyor, kendiniz renkler ve zevkler tartışılmaz deyip benim zevkimi eleştiriyorsunuz üstüne ben kibirli oluyorum bir de. Siz önce konunun amacını ve "bence" ile yazdığım mesajın anlamanı çıkarın.
 
Bence bayağı kötü olmuş, Windows 10 şu zaman için modern ve gayet güzel. Her şey zamanında güzeldi. Artık göze gerçekten eski geliyor.
İstediğiniz gibi olsun.
-
Bence bayağı kötü olmuş,
Bu gayet normal bir yorum. Buna hiçbir lafım yok. Gayet makul bir şekilde beğenmediğinizi söylüyorsunuz. Hiç bir sorun yok.
Windows 10 şu zaman için modern ve gayet güzel.
İşte bu nokta da kendi zevkinizi genellemeye başlıyorsunuz ve diğer seçenekleri direk reddediyorsunuz.
Her şey zamanında güzeldi. Artık göze gerçekten eski geliyor.
Mallesef bu cümle ile durum çok daha kötü bir hal alıyor. Bu sefer sadece windows için değil, evrensel bir kural koyuyorsunuz ve "eski" kavramı ile "güzel" kavramını tamamen karıştırarak, "klasik" kavramını yok ediyorsunuz. Yani eski ve klasik sevenlerin kayıtsız olarak yanlış düşündüğünü ima ediyorsunuz.

Ben bu sebepten dolayı sizin insanların zevk kavramına direk karışıtığınız belirtiyorum ve siz de bana anlamadığım bir şekilde Ağrı Dağına kadar kınayabileceğimi söylüyorsunuz. Kınama bir mesafeyle ölçülmez benim bildiğim kadarıyla ama olsun. Ben de sizi kınamak ve üzülmek zorunda kaldım.

Umarım açıklayıcı olabilmişimdir. Biraz aydınlatabildiysem ne mutlu bana.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı