Windows 10'a uygulanan Windows 7 teması nasıl olmuş?

İstediğiniz gibi olsun.
-

Bu gayet normal bir yorum. Buna hiçbir lafım yok. Gayet makul bir şekilde beğenmediğinizi söylüyorsunuz. Hiçbir sorun yok.

İşte bu nokta da kendi zevkinizi genellemeye başlıyorsunuz ve diğer seçenekleri direk reddediyorsunuz.

Mallesef bu cümle ile durum çok daha kötü bir hal alıyor. Bu sefer sadece Windows için değil, evrensel bir kural koyuyorsunuz ve "eski" kavramı ile "güzel" kavramını tamamen karıştırarak, "klasik" kavramını yok ediyorsunuz. Yani eski ve klasik sevenlerin kayıtsız olarak yanlış düşündüğünü ima ediyorsunuz.

Ben bu sebepten dolayı sizin insanların zevk kavramına direk karışıtığınız belirtiyorum ve siz de bana anlamadığım bir şekilde ağrı dağına kadar kınayabileceğimi söylüyorsunuz. Kınama bir mesafeyle ölçülmez benim bildiğim kadarıyla ama olsun. Ben de sizi kınamak ve üzülmek zorunda kaldım.

Umarım açıklayıcı olabilmişimdir. Biraz aydınlatabildiysem ne mutlu bana.

Tasdik yapabiliyorsunuz demek ki fakat cevabı bölüp ayrı mesajlar gibi yapmak bunların hala bir"bence" yapısı altında olduğu esirgenemez bir gerçektir. Bir öneri konusunda kendi fikrimi belirttim ve ben klasik sevmiyorum olabilirim, modern seviyor olabilirim bu benim zevkim, tartışılmaz sizinde dediğiniz gibi. Beni kınayabilirsin. Ağrı dağı ifadesi zaten umursamadığım için yazılmış bir cevap. Ekstra olarak olarak kendi zevkimi istediğim gibi genelleyebilirim çünkü bu benim zevkim, kime ne kardeşim. Ben demek ki bir düşünce yapısı bir tasarım ahengi belirlemiş ve diğer türleri benimsememişimki öyle yazıyorum. Sizin verdiğiniz bu cevap ile komple bir şekilde benim zevklerimi eleştirerek kendiniz ile çelişişiyorsunuz. Konu içinde gereksiz bir muhabbet yapmak istemiyorum ve konudan bağımsız olarak daha yazı yazmayacağım.

Ekstra olarak beni New York'a kadar kınayabilirsin.🤣
 
Tasdik yapabiliyorsunuz demek ki fakat cevabı bölüp ayrı mesajlar gibi yapmak bunların hala bir"bence" yapısı altında olmadığın esirgenemez bir gerçektir. Bir öneri konusunda kendi fikrimi belirttim ve ben klasik sevmiyorum olabilirim, modern seviyor olabilirim bu benim zevkim, tartışılmaz sizinde dediğiniz gibi. Beni kınayabilirsin. Ağrı dağı ifadesi zaten umursamadığım için yazılmış bir cevap. Ekstra olarak olarak kendi zevkimi istediğim gibi genelleyebilirim çünkü bu benim zevkim, kime ne kardeşim. Ben demek ki bir düşünce yapısı bir tasarım ahengi belirlemiş ve diğer türleri benimsememişimki öyle yazıyorum. Sizin verdiğiniz bu cevap ile komple bir şekilde benim zevklerimi eleştirerek kendiniz ile çelişişiyorsunuz. Konu içinde gereksiz bir muhabbet yapmak istemiyorum ve konudan bağımsız olarak daha yazı yazmayacağım.

Ekstra olarak beni New York'a kadar kınayabilirsin.

Kendi zevkinizin olması, onu genelleştirmenize dair size herhangi bir hak vermez. Ben sizin zevkinize hiçbir şey demedim, ben sizin kendi zevkinizi genelleştirmenize ve bu hareketle başka zevkleri reddetme/küçültme/yok saymanıza tepki gösterdim. Eğer bu hakkı kendinizde görüyorsanız, bu tamamen kibirdir. Kibir de çok güzel bir şey değildir.

Size olan ilk cevabıma küçük bir açıklama ile cevap verebilir ve sonucunda ben de yanlış anladığımı belirterek özür dileyebilirdim. Ama maalesef bu noktaya geldik.

Benim sizi kınamam, kınamamam hiç önemli değil. Dediğim gibi maksat biraz olsun aydınlatabilmek, insanların klavye arkasından bile güzel bir şekilde anlaşabileceğini söylemek.

Daha güzel günlere.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bunun Windows 10 olduğunu nereden biliyorsunuz?

1674017519515.png
 

Geri
Yukarı