Windows 10'a Yükseltme Hatası

157134

Kilopat
Makaleler
3
Windows 7 Ultimate yüklü olan laptopımı Windows 10'a yükseltirken 0xC1900101 - 0x4000D kodlu hatayla karşılaştım.
IMG_20200129_204117-min.jpg

Hata kodunu internette arattım ve çıkan kaynakların ingilizce olması sonucunda pek bir şey anlayamadım. Lütfen yardımcı olurmusunuz? Yükseltmeyi Windows Update Assistant ile yaptım. 2 kez denedim ve ikisinde de aynı hatayla karşılaştım. Orjinal olan Windows 7'imin ürün anahtarını bilmediğim içinde Windows'um şu anda orjinal değil.
@Recep Baltaş @Ali Güngör

Son düzenleme:
Bu hatayı daha önceden araştırmıştım ama bir sonuç bulamadım ve USB yardımı ile bilgisayarı yeniden başlatarak (buna ne denir bilmiyorum) formatlamak zorunda kaldım. Size tavsiyem temiz format atarak Windows 10 kurmak.

Yükseltme yapmanızı tavsiye etmiyorum açıkçası.Yukseltme yapıp format atmak zorunda kalan onlarca kullanıcı var forumda.En iyisi usb belleğe Microsoft'un kendi sitesinden Windows 10 iso dosyasını yazdırıp temiz bir kurulum yapmak.

Eğer dosyalarınızın kalmasını çok istiyorsanız şu şekilde sorunsuz yükseltebilirsiniz:
1-Windows 10 yükseltme aracını indirin
2-ISO kalıbı şeklinde indirin
3-İnen ISO kalıbını Rufus programı ile USB belleğinize yazın
4-USB'nin içindeki setup'ı çalıştırarak temiz bir şekilde bilgisayarınızı Windows 10'a yükseltebilirsiniz.
Genellikle "Bu bilgisayarı şimdi yükselt" ile Windows 10'a yükseltme işlemlerinde sıkıntılar çıkabilir size yazdığım yöntemi uygulayarak dosyalarınız silinmeden Windows 10'a yükseltebilirsiniz

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı