Windows 10'a yükseltme

Herkese merhabalar. Laptopumda orjinal OEM Key'li Windows 8.1 Single Language yüklü. Sorum şu ki sistemimi ücretsiz bir şekilde Windows 10'a orjinal olarak güncellemem mümkün mü? Windows 10 ilk çıktığında ücretsiz bir şekilde yükseltme yapılıyordu. Şuan bu hala açık mı? Veya başka yollar ile yükseltmenin bir yolu var mı. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Bu bağlantıyı kullanarak Windows 10'un 2004 sürümünü kurabilirsiniz. İyi sosyaller:D.

Çok teşekkür ederim. Bir kaç sorum daha olacak. Daha önce Windows 10 denemiştim. Disk sorunu yaşamıştım ve oyunlarda performans kaybı yaşamıştım. Ama o zaman tabi orjinal değildi. Şimdi bunu yüklesem performans sorunu yaşarmıyım veya %100 disk sorunu yaşar mıyım? Çünkü sistem özelliklerim düşük.

Çok teşekkür ederim. Bir kaç sorum daha olacak. Daha önce Windows 10 denemiştim. Disk sorunu yaşamıştım ve oyunlarda performans kaybı yaşamıştım. Ama o zaman tabi orjinal değildi. Şimdi bunu yüklesem performans sorunu yaşarmıyım veya %100 disk sorunu yaşar mıyım? Çünkü sistem özelliklerim düşük.
Windows 10 HDD diskler için felaket derecede disk kullanıyor. Ancak 28 Mayıs'da yayınlanacak olan 2004 sürümü ile bu fazla disk ve işlemci kullanımını düşüreceği açıklandı.

Evet, yine işlemcini ve sabit diskini sömürmeye devam eder.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı