Windows 10'da arama çubuğu ve ayarlar kullanılamıyor

NotLowiexe

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8
Ekran kartı
amd
İşlemci
intel i7
Selam, ben Windows'umda arama çubuğundan adam gibi verim alamıyorum aynı zamanda ayarlardardaki arama çubuğunu hç kullanamıyorum örk. Sistemi aramak istediğim zaman sistem yazdığımda sistemin s harfine bile bu bulunamadı diyor.

Böylesi bir durumda işlem sıram şu olur. Deneye deneye bir sonraki maddeye geçer, düzelirse orada bırakırım. Tavsiye ederim.
1- Windows'unun güncel olduğundan emin ol.
2- Başlat - Ayarlar - Güncelleştirme ve güvenlik - Sorun gider - Ek sorun gidericiler - Arama ve dizin oluşturma - Sorun gidericiyi çalıştır.
3- Win+R tuşlarına basıp "services.msc" yaz enter yap. "Windows Search" bul, sağ tıkla ve yeniden başlat de.
4- Win+X tuşlarına basıp "Windows Powershell (Yönetici)" ye tıkla, şunu yaz ve enter yap: sfc /scannow
5- Üstteki tamamlandıktan sonra kapatma ve şu komutu çalıştır: dism /online /cleanup-image /restorehealth
6- Şu linkten mediacreationtool'u indir: https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=2265055
Windows yükseltmeye tıkla, "uygulamalarımı ve ayarlarımı koru" seçili olsun. Bu işlem yüklü uygulamalarını ve ayarlarını koruyacak şekilde windows dosyalarını yenileyecektir.
7- Eğer zararlı yazılım (virüs vb) şüphesi varsa temiz kurulum yap.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı