O Ozan58 Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Ocak 2021 #1 Windows 10'da başlat menüsü ve Search yeri tıklayınca açılmıyor. 5-6 tane video izledim. Bütün adımlarını teker yaptım.
Windows 10'da başlat menüsü ve Search yeri tıklayınca açılmıyor. 5-6 tane video izledim. Bütün adımlarını teker yaptım.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.830 Makaleler 13 Çözümler 35 14 Ocak 2021 #2 Var ise güncelleme yapın bende öyle düzelmişti. Artı 0 Eksi
Tarık Abi Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 320 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker & Dövme Sanatçılığı Adayı 14 Ocak 2021 #3 Aynı oturumda anlık olarak yaşadıysanız bu hatayı, görev yöneticisinden windows explorer sonlandırıp, yeniden açılmasına izin verir misiniz? Eğer hep böyleyse ben de eksik bir güncelleme kontrolü yapmanızı tavsiye ederim. Kolay gelsin. Artı 0 Eksi
Aynı oturumda anlık olarak yaşadıysanız bu hatayı, görev yöneticisinden windows explorer sonlandırıp, yeniden açılmasına izin verir misiniz? Eğer hep böyleyse ben de eksik bir güncelleme kontrolü yapmanızı tavsiye ederim. Kolay gelsin.