Çözüldü Windows 10'da bazı programların FPS'i düşük

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ence52

Decapat
Daha fazla  
Windows 10 kullanmaktayım. 144Hz monitör kullanıyorum. Oyunlarda bir problem yok fakat bazı programlarda FPS düşüyor ve ekran göz kırpıyor gibi oluyor. O programı aktif yaptığımda oluyor bu olay. Masaüstüne boş bir yere falan tıklayınca ya da farklı programa geçince normal çalışıyor görüntü. Çok karşılaştığım bir şey değildi fakat Unity oyun motorunu kullanmak istediğimde onda da olduğunu gördüm ve aşırı rahatsız ediyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Sistem:
AMD Ryzen 5 5600X.
ASUS TUF RTX3070 OC.
ASUS Prime B550M-A (Wi-Fi)
Corsair RGB Pro 3600MHz.
Samsung 970EVO 500GB.
Seagate Barracuda 2TB (oyun HDD'de kurulu)
Corsair RM750 PSU.

Konu henüz görüntülemeye açılmadan buldum garip bir şekilde. G-Sync ayarını sadece tam ekran modu için etkinleştir yapıp yeniden başlatınca düzeldi. Önceden pencere içinde ve tam ekran için etkinleştirilmiş şekildeymiş. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar bu şekilde düzeltebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı