Windows 10'da Bluetooth simgesi yok oluyor

Emresirkeci

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar, bilgisayarım 1-2 ayda bir Bluetooth sorunu vermeye başladı, bir anda Bluetooth kulaklık devre dışı kalıyor. Ben onu çalıştırmaya çalışırken Bluetooth'u aç-kapat yapıyorum ve kapattıktan sonra tekrar açmak için yelteniyorum fakat artık bir kapat-aç butonu orada yok. Sıkıntımız bu yani, sağ alt köşede bir metin balonu var oradan açmayı önerenler olacaktır oda olmuyor orada Bluetooth simgesi yok ve açılmıyor da. Aygıt yöneticisinde de Bluetooth gözükmüyor, görünümden gizli aygıtları göster demem gerekiyor. İşin garibi bilinmeyen USB aygıtı (ağ tanımlayıcısı isteği başarısız oldu) hatası da var aygıt yöneticisinde. Ben bu USB aygıtını silince gidiyor ama Bluetooth'a gelip donanım değişikliklerini tara deyince geri geliyor. O yüzden ikisi arasında bir bağ olduğunu düşünüyorum, konuyla alakalı eski kaynaklar var ama çözümsüzler, geçen sefer başıma geldiğinde nasıl çözdüğümü de zerre hatırlamıyorum. Sürücülerim güncel gösteriyor. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden çok teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    48,9 KB · Görüntüleme: 65
  • 2.png
    2.png
    49,7 KB · Görüntüleme: 69
  • 3.jpg
    3.jpg
    20,5 KB · Görüntüleme: 64
  • 4.png
    4.png
    324,1 KB · Görüntüleme: 79
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı