Hocam bu tüm bilgisayarlarda meydana geliyor. Yöneticiyi açtığınız an bilgisayar tüm işlemleri kontrol ettiğinden işlemci kullanımı anlık olarak artıyor.
Hocam Windows ve Linux arasında dağlar kadar fark var. Ve Linux'ta ki görev yöneticisi (ismini unuttum) Windows'taki gibi birden işlemci kullanmıyor. Sonuç olarak bunu işletim sistemine bağlayabiliriz.
Hocam Windows ve Linux arasında dağlar kadar fark var. Ve Linux'ta ki görev yöneticisi (ismini unuttum) Windows'ta ki gibi birden işlemci kullanmıyor. Sonuç olarak bunu işletim sistemine bağlayabiliriz.
Ama işte Linux'ta bir tane görev yöneticisi yok ki mesela bir htop var cli based bir de başka daha sayamayacağımız kadar görev yöneticisi ama konudan biraz fazla uzaklaştık ve evet dediğiniz gibi Windows hantal bir işletim sistemi.
Ama işte Linux'ta bir tane görev yöneticisi yok ki mesela bir htop var cli based bir de başka daha sayamayacağımız kadar görev yöneticisi ama konudan biraz fazla uzaklaştık ve evet dediğiniz gibi Windows hantal bir işletim sistemi.
Yani ağır anlamında hantal dedim ve de telemetry dolu yani işletim sistemi 1GB RAM yiyecekse telemetry ile 1.5 2 belki de 2.5'e çıkıyor kullandığı RAM miktarı.