Çözüldü Windows 10'da CPU anlık olarak yüksek kullanılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Hocam bu tüm bilgisayarlarda meydana geliyor. Yöneticiyi açtığınız an bilgisayar tüm işlemleri kontrol ettiğinden işlemci kullanımı anlık olarak artıyor.
Evet Linux kullanıyorum ve işlemcim çok nadir %10'un üzerini görüyor.
Hocam Windows ve Linux arasında dağlar kadar fark var. Ve Linux'ta ki görev yöneticisi (ismini unuttum) Windows'taki gibi birden işlemci kullanmıyor. Sonuç olarak bunu işletim sistemine bağlayabiliriz.

Son düzenleme:
Hocam Windows ve Linux arasında dağlar kadar fark var. Ve Linux'ta ki görev yöneticisi (ismini unuttum) Windows'ta ki gibi birden işlemci kullanmıyor. Sonuç olarak bunu işletim sistemine bağlayabiliriz.

Ama işte Linux'ta bir tane görev yöneticisi yok ki mesela bir htop var cli based bir de başka daha sayamayacağımız kadar görev yöneticisi ama konudan biraz fazla uzaklaştık ve evet dediğiniz gibi Windows hantal bir işletim sistemi.

Ama işte Linux'ta bir tane görev yöneticisi yok ki mesela bir htop var cli based bir de başka daha sayamayacağımız kadar görev yöneticisi ama konudan biraz fazla uzaklaştık ve evet dediğiniz gibi Windows hantal bir işletim sistemi.
Hantal demeyelim de sistem parçalarını biraz fazla kullanan bir işletim sistemi diyelim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı