Windows 10'da D Diskini Silince Windows'ta Sorun Oluşur mu?

SalimMert

Kilopat
Daha fazla  
Windows 10 kullanıyorum. Geçen günlerde SSD aldım. Bu SSD'yi "D:" olarak ayarlamak istiyorum bu yüzden eski "D:" Diskini "C:" ile birleştirmeye karar verdim ama "D:"yi silince içindeki Windows ile ilgili dosyalar silinecek. Windows'ta bir sorun olur mu bilmiyorum. "D:"nin içindeki Windows ile ilgili dosyalar:
* DeliveryOptimization
* WindowsApps
* WpSystem

İçerisinde özel dosyalarınız yoksa C: (sistem diski) hariç istediğinizi silebilirsiniz.
Ben anlatmak istediğinizi tam olarak anlayamadım, SSD yükseltmesi yaptıktan sonra eski işletim sistemi HDD içinde kaldı ve bunu SSD ile birleştirmek istiyorsunuz, bunu anladım isterseniz Discord üzerinden yardımcı olabilirim. Buraya ekran görüntüsü atarsanız daha anlaşılır olur.

Son düzenleme:
İçerisinde özel dosyalarınız yoksa C: (sistem diski) hariç istediğinizi silebilirsiniz.
Ben anlatmak istediğinizi tam olarak anlayamadım, SSD yükseltmesi yaptıktan sonra eski işletim sistemi HDD içinde kaldı ve bunu SSD ile birleştirmek istiyorsunuz, bunu anladım isterseniz Discord üzerinden yardımcı olabilirim. Buraya ekran görüntüsü atarsanız daha anlaşılır olur.
Hayır. İşletim sistemim HDD'nin içinde. HDD C: ve D: olarak 2 ye ayrılmış durumda SSD'de S: diski şu anda. Ben HDD'deki D: diskini silip HDD'yi tek Disk yapmak istiyorum. Böylece SSD de D: diski olabilecek. Ama D: diskini silmeden önce içindekileri C: diskine aktarırken bazı dosyalar gönderilemedi. Silmeyi deneyince de silinmedi Windows dosyası oldukları için. Şimdi ben D: diskini silersem bu dosyaların yokluğu bir sıkıntı yaratır mı yoksa C: diskinin içinde tekrar oluşur mu?

İşletim sisteminizin birimi, yani boot ettiğiniz birim hangisi? Sistem dosyalarını silmeye kalktığınızda hata vermesi normaldir. Ben D: C: yazdığınızda içindeki dosyaları göremediğim için soruyorum özel dosyalarınızın silinmesini istemem, yani anlatmak istediğim hangi birimleri ne için kullanıyorsunuz?

SSD içinde işletim sistemi yoksa diğer birimleri silmeyin ilk işiniz SSD'den sistemi başlatmak olsun.
Eğer SSD içinde işletim sistemi varsa bu bölüm hariç istediğinizi silebilirsiniz.
Buyurun Discord kanalında yardımcı olayım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı