Windows 10'da disk silinmiyor

Karabomba

Kilopat
1615906784775.png

1615906932982.png

Yukarıda gördüğünüz gibi arkadaşlar Disk 1'de ayrılmamış 200GB bulunuyor ve nedenini bilmediğim başka bir sebepten ötürü biçimlendir yapamıyorum. İnternette komut (diskpart) sisteminden silmeye çalıştım ve onda da hata verdi, o da diğer resimde gördüğünüz gibi bir hata. Ne yapmam lazım? Teşekkürler cevabınız için.

Son düzenleyen: Moderatör:
199GB lik bölünmüş kısım birincil bölüm mü? Diğer bölümlerde birincil bölüm belirtilmemiş çünkü

Eki Görüntüle 925372
Böyle bir sonuç verdi hocam

199GB lik bölünmüş kısım birincil bölüm mü? Diğer bölümlerde birincil bölüm belirtilmemiş çünkü
Disk 1 de yer alan 200GBlik bölümü Ubuntu kurmak için ayırmıştım zamanında ama Ubuntu oraya kurulmadı normal program misali direk D sürücüsüne (disk1) 'e kuruldu.
Hangi diske ekleyecekseniz o diske sağ tık disk boyutunu büyüt yapar mısınız?
1615908336290.png
sonuç bu hocam
Up

Son düzenleme:
Hocam sorunu çözdüm 1 aydır uğraşıyorum abinin birine denk geldik o çözdü Youtube video linki aşağıdadır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı