Ö Özgür Karagöz Decapat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 25 3 Temmuz 2021 #21 Kadiroaou dedi: mecbur ide olarak devam edicem ama ahci nin gözle görülür performansı varken ide kullanmak üzüyor tabi. neyse umarım düzeltirler. Genişletmek için tıkla... Kardeşim ben sana mesaj atmak istiyorum ama atamıyorum bana ulaşma ihtimalın var mı
Kadiroaou dedi: mecbur ide olarak devam edicem ama ahci nin gözle görülür performansı varken ide kullanmak üzüyor tabi. neyse umarım düzeltirler. Genişletmek için tıkla... Kardeşim ben sana mesaj atmak istiyorum ama atamıyorum bana ulaşma ihtimalın var mı
Kadiroaou Megapat Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 684 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #22 Özgür Karagöz dedi: Kardeşim ben sana mesaj atmak istiyorum ama atamıyorum bana ulaşma ihtimalın var mı? Genişletmek için tıkla... Hayırdır.
Özgür Karagöz dedi: Kardeşim ben sana mesaj atmak istiyorum ama atamıyorum bana ulaşma ihtimalın var mı? Genişletmek için tıkla... Hayırdır.
Ö Özgür Karagöz Decapat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 25 3 Temmuz 2021 #23 Kadiroaou dedi: Hayırdır. Genişletmek için tıkla... PC drop ve 60 FPS sorunu yaşıyorum acaba yardımcı olabilir misiniz diyecektim.
Kadiroaou dedi: Hayırdır. Genişletmek için tıkla... PC drop ve 60 FPS sorunu yaşıyorum acaba yardımcı olabilir misiniz diyecektim.
Kadiroaou Megapat Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 684 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #24 Üzgünüm dostum PC drop ne onu bile bilmiyorum, sıradan ev kullanıcısıyım yani. Forumda bununla ilgili konu AC istersen.
Üzgünüm dostum PC drop ne onu bile bilmiyorum, sıradan ev kullanıcısıyım yani. Forumda bununla ilgili konu AC istersen.
Ö Özgür Karagöz Decapat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 25 3 Temmuz 2021 #25 Kadiroaou dedi: Üzgünüm dostum PC drop ne onu bile bilmiyorum, sıradan ev kullanıcısıyım yani. Forumda bununla ilgili konu AC istersen. Genişletmek için tıkla... Açtım da pek ilgilenen kimse olmadı. Aynı olay başına geldi diye yazdım öylesine. Teşekkürler.
Kadiroaou dedi: Üzgünüm dostum PC drop ne onu bile bilmiyorum, sıradan ev kullanıcısıyım yani. Forumda bununla ilgili konu AC istersen. Genişletmek için tıkla... Açtım da pek ilgilenen kimse olmadı. Aynı olay başına geldi diye yazdım öylesine. Teşekkürler.