tarattım temiz hepsiVirusTotal'de taratın.
virüstotal'e tarattım karpersky tam tarama yaptım temiz.Masaüstü kullanıyorsanız Etherneti çıkarın, Laptop kullanıyorsanız komple modemi kapatın - Güvenli modda Pcyi açın - Kaspersky ve malwarebytes ile tam bir tarama yapın.
-Ondan sonra Pcyi yeniden, Normal bir şekilde yeniden başlatıp, Kullanmaya devam edebilirsiniz
Benim dediğim şekilde demi?virüstotal'e tarattım karpersky tam tarama yaptım temiz.
ama şüpheli hiç bişey yok bilgisayarda kasma donma cs filan oynuyorum onun dosyası olmasınBende facelift diye bir klasör yok
-Windows + R yapıp - Çalıştıra "facelift" yazıyorum - ve "Dosya bulunamadı" diye bir hata alıyorum.
-Büyük ihtimalle vürüs ama siz benim dediğimi yapın yinede, Kendi elinizle silmeye yada başka birşey yapmaya kalkmayın
Benim dediğim şekilde demi?
bendede bulunamadı diyor ? anlamadımBende facelift diye bir klasör yok
-Windows + R yapıp - Çalıştıra "facelift" yazıyorum - ve "Dosya bulunamadı" diye bir hata alıyorum.
-Büyük ihtimalle vürüs ama siz benim dediğimi yapın yinede, Kendi elinizle silmeye yada başka birşey yapmaya kalkmayın
knk galiba buldum ben rampage kulaklık kullanıyodum gaming yazılımını indirdim sildim onun kalıntısı internetten baktım o galibaBende facelift diye bir klasör yok
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.