Windows 10'da Facelift dosyası nedir?

Zyplux14

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda dosyalara göz atarken programdata klasöründe facelift diye klasör var. İçinde; profile, effectplugins diye bir şeyler var. Virüs müdür acaba?

Masaüstü kullanıyorsanız Etherneti çıkarın, Laptop kullanıyorsanız komple modemi kapatın - Güvenli modda Pcyi açın - Kaspersky ve malwarebytes ile tam bir tarama yapın.
-Ondan sonra Pcyi yeniden, Normal bir şekilde yeniden başlatıp, Kullanmaya devam edebilirsiniz

VirusTotal'de taratın.
tarattım temiz hepsi
Masaüstü kullanıyorsanız Etherneti çıkarın, Laptop kullanıyorsanız komple modemi kapatın - Güvenli modda Pcyi açın - Kaspersky ve malwarebytes ile tam bir tarama yapın.
-Ondan sonra Pcyi yeniden, Normal bir şekilde yeniden başlatıp, Kullanmaya devam edebilirsiniz
virüstotal'e tarattım karpersky tam tarama yaptım temiz.

Bende facelift diye bir klasör yok
-Windows + R yapıp - Çalıştıra "facelift" yazıyorum - ve "Dosya bulunamadı" diye bir hata alıyorum.
-Büyük ihtimalle vürüs ama siz benim dediğimi yapın yinede, Kendi elinizle silmeye yada başka birşey yapmaya kalkmayın

virüstotal'e tarattım karpersky tam tarama yaptım temiz.
Benim dediğim şekilde demi?

-Windows + R yapıp - Çalıştıra "facelift" yazıyorum - ve "Dosya bulunamadı" diye bir hata alıyorum.
-Büyük ihtimalle vürüs ama siz benim dediğimi yapın yinede, Kendi elinizle silmeye yada başka birşey yapmaya kalkmayın

ama şüpheli hiç bişey yok bilgisayarda kasma donma cs filan oynuyorum onun dosyası olmasın

bendede bulunamadı diyor ? anlamadım

knk galiba buldum ben rampage kulaklık kullanıyodum gaming yazılımını indirdim sildim onun kalıntısı internetten baktım o galiba

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı