Windows 10'da Fazla Resim Yüklemek Zarar Verir mi?

anlıyorumabi

Hectopat
Merhaba arkadaşlar kendi USB belleğime Windows 10 kurduktan sonra fazladan resim atarsak (PNG, JPEG.. VB.) Windows 10 kurarken bilgisayara zarar verir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Belleğin içinde Windows ISO dosyası var ve başka resimler var doğru mu? Yani belleğin içine Windows kurmadınız? Siz belleği takıp Boot ekranına gittiğinizde sırayla dosyaları yazar ekranda. Siz başında UEFI ibaresi olan Windows'u seçerek kurulumu başlatabilirsiniz. Diğer görsel dosyalarını zaten Windows olmadığı için okumaz sadece gösterir.

Belleğin içinde Windows ISO dosyası var ve başka resimler var doğru mu? Yani belleğin içine Windows kurmadınız? Siz belleği takıp Boot ekranına gittiğinizde sırayla dosyaları yazar ekranda. Siz başında UEFI ibaresi olan Windows'u seçerek kurulumu başlatabilirsiniz. Diğer görsel dosyalarını zaten Windows olmadığı için okumaz sadece gösterir.
Demek istediğim şu bellekte windows 10 kurulu fazladan resim atarsak sıkıntı çıkarmı bunu öğrenmek istiyorum iso deil direk kurulu windows 10 kurulum dosyasi fazladan sadece resim aticam sıkıntı olurmu
Bellek, UEFI olacağı için istesen de içine fotoğraf atamazsın.
Benim bilgisayarim 2004 den kalma rufusta. Kuruyorum 2.18 sürümü ve uefi kurulu olsa bile flashin içini açıp fotoğraf atabiliyosun ama beni sormak istedigim kurulum yaparken pc ye bisey olurmu onu öğrenmek istiyorum

bunu öğrenmek istiyorum
Çok uç bir soru olmuş:) Bence sorun olmaz. Belleğin hafızası yettiği sürece aktif Windows'un içine resim veya müzik atabilirsin. Sorun olmayacaktır. Sanal bilgisayar kurmak gibi biraz bahsettiğin. Orada da aynı mantık var ve sorun olmuyor. Bence senin de belleğin sınırını aşmadığın sürece sorun olacağını düşünmüyorum.

Çok uç bir soru olmuş:) Bence sorun olmaz. Belleğin hafızası yettiği sürece aktif Windows'un içine resim veya müzik atabilirsin. Sorun olmayacaktır. Sanal bilgisayar kurmak gibi biraz bahsettiğin. Orada da aynı mantık var ve sorun olmuyor. Bence senin de belleğin sınırını aşmadığın sürece sorun olacağını düşünmüyorum.
Windows kurulum dosyası kurulu flashda ona atarsam nolur? Bunu öğrendikten sorna konuyu sileceğim zaten aktif deil windows kurulum dosyası var

Tecrübeyle sabittir, herhangi sıkıntı yaşamassın. Uefi windows 10 olan 16 gb flash içine kurulum sonrası gerekli olacak programları atmıştım sorun yaşamadım.

Tecrübeyle sabittir, herhangi sıkıntı yaşamassın. Uefi windows 10 olan 16 gb flash içine kurulum sonrası gerekli olacak programları atmıştım sorun yaşamadım.
Teşekkür ederim.
O zaman zaten hiç bir şey olmaz. Normal dosya olarak sıralanırlar. ISO dosyasının altında JPEG dosyaları olarak dizilirler.
Seninde mesajda bana yardım etmenden teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı