Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #1 RAM 4 İşlemci AMD E-2 Bilgisayarı USB aygıtından başlatıyorum. Normalde 10-15 sn geçer yükleme ekranına geçerdi fakat 4-5 saat bekliyorum geçmiyor. Siyah ekranda dönüyor. 3-4 defa aynı USB'den format attım, sorun olmaması gerekiyordu. Son düzenleme: 18 Ağustos 2022
Bilgisayarı USB aygıtından başlatıyorum. Normalde 10-15 sn geçer yükleme ekranına geçerdi fakat 4-5 saat bekliyorum geçmiyor. Siyah ekranda dönüyor. 3-4 defa aynı USB'den format attım, sorun olmaması gerekiyordu.
Emre.bkm Picopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 533 Çözümler 6 Yer İstanbul 21 Ağustos 2022 #21 Sisteminiz UEFİ destekli değil diye biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2022 #22 alicsndemir dedi: Secure Boot filan açık mı? Belki sorun yaratıyordur. Genişletmek için tıkla... Açık mı kapalı mı olduğunu şuan bilmiyorum ama 2 türünü de denedim aynı. Sorun; Windows güncelleme yaparken formatladığım için olabilir mi? Emre.bkm dedi: Sisteminiz UEFİ destekli değil diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Legacy ve UEFİ seçeneği var. UEFI seçili. Şuan resim atamıyorum hocam. Sony Vaio SVE-1113M1E olması lazım. Artı 0 Eksi
alicsndemir dedi: Secure Boot filan açık mı? Belki sorun yaratıyordur. Genişletmek için tıkla... Açık mı kapalı mı olduğunu şuan bilmiyorum ama 2 türünü de denedim aynı. Sorun; Windows güncelleme yaparken formatladığım için olabilir mi? Emre.bkm dedi: Sisteminiz UEFİ destekli değil diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Legacy ve UEFİ seçeneği var. UEFI seçili. Şuan resim atamıyorum hocam. Sony Vaio SVE-1113M1E olması lazım.
Emre.bkm Picopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 533 Çözümler 6 Yer İstanbul 21 Ağustos 2022 #23 Legacy seçin. Eski anakartlar UEFI desteklemiyor. Sonra USB'yi Rufus'a normal BIOS olarak yazdırın. Artı 0 Eksi
KS KS Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2022 #24 Emre.bkm dedi: Legacy seçin. Eski anakartlar UEFI desteklemiyor. Sonra USB'yi Rufus'a normal BIOS olarak yazdırın. Genişletmek için tıkla... Hocam UEFİ olarak 4 defa formatladım. Ama genede yarın legacy olarak deneyiceğim. Artı 0 Eksi
Emre.bkm dedi: Legacy seçin. Eski anakartlar UEFI desteklemiyor. Sonra USB'yi Rufus'a normal BIOS olarak yazdırın. Genişletmek için tıkla... Hocam UEFİ olarak 4 defa formatladım. Ama genede yarın legacy olarak deneyiceğim.
Emre.bkm Picopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 533 Çözümler 6 Yer İstanbul 25 Ağustos 2022 #25 Laptop'unuzun anakartı UEFI desteklemiyor. Artı 0 Eksi
KS KS Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #26 Bu sorun çözülemeyecek. Ben de yeni bilgisayar alacağım galiba %70 ihtimal. Artı 0 Eksi