Windows 10'da format öncesi dosyalar en hızlı nasıl yedeklenir?

Makaleler
1
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CORSAIR 8GB Vengeance DDR4 2666MHz CL16 Single Ram
Asus H410M-K
I3 10100-F
STRIX GTX 1050TI
TOSHIBA 1 TB HDD
WD 240 GB SSD
Meslek
Öğrenci
Selam, bilgisayarım sürekli mavi ekran, performans sorunları gibi şeyler yaşattığı için format atmaya karar verdim ve elimde yaklaşık 50-60 GB'lık dosya var. Drive çok yavaş kalıyor ve elimde 2 TB'lık bir USB var fakat oda yavaş kalıyor. En hızlı şekilde bu dosyaları nasıl yedekleyebilirim? Format atarken tamamen 0'dan atacağım bu arada, onu da belirteyim.

Selam, bilgisayarım sürekli mavi ekran, performans sorunları gibi şeyler yaşattığı için format atmaya karar verdim ve elimde yaklaşık 50-60 GB'lık dosya var. Drive çok yavaş kalıyor ve elimde 2 TB'lık bir USB var fakat oda yavaş kalıyor. En hızlı şekilde bu dosyaları nasıl yedekleyebilirim? Format atarken tamamen 0'dan atacağım bu arada, onu da belirteyim.

2TB'lik USB kesin Çin'den aldığın sahte 2TB SSD'dir. Onlar 8 GB falan. Düzgün bir harici SSD veya hızlı bir flash bellek ile yedekleyebilirsin 60GB'yi 1 dakika sürmüyor aktarmam.

2TB'lik USB kesin Çin'den aldığın sahte 2TB SSD'dir. Onlar 8 GB falan. Düzgün bir harici SSD veya hızlı bir flash bellek ile yedekleyebilirsin 60GB'yi 1 dakika sürmüyor aktarmam.
Açıkçası bu USB'nin nereden, ne zaman, nasıl alındığını hiç bilmiyorum. 10 yıllık falandır galiba :D Elimde maksimum 16 GB'lık USB var ekstra olarak maalesef ve harici SSD yada HDD'ye sahip değilim.

Tam olarak anlamadım ne demek istediğinizi?
Her iki diskteki tüm dosyaları vs. format esnasında silip yedeklediğim dosyaları da yapabilseydim buluttan yada USB'den geri yükleyecektim.

USB bellek ya da harici disk FAT32 formatlıysa, 4 GB'tan büyük dosyaları kopyalayamaz. Bu yüzden cihazı NTFS'ya da exFAT olarak biçimlendirmen gerekiyor.

HDD'den yedeklediğim dosyaların boyutu kadar bir bölüm ayırıp geriye kalan tüm verileri sildim. Fikirler için herkese teşekkür ederim.

HDD'den yedeklediğim dosyaların boyutu kadar bir bölüm ayırıp geriye kalan tüm verileri sildim. Fikirler için herkese teşekkür ederim.

İstersen diskinin 100GB'ını falan ayır, kişisel dosyalarının hepsini oraya at. Sonradan şu veriyi unuttum mu gibi sorunlar yaşamazsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı