Çözüm Windows 10'da Fotoğraf Görüntüleyicisini Açmak

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Siz nasıl bir kralsınız ya sırf teşekkür etmek için hesap açtım Helal olsun hakkını veriyorsunuz sitenin

Hocam sadece paint ile açılıyordu fotoğraflar. Yaptım hayla hiç bir şey yok?

Hocam sadece paint ile açılıyordu fotoğraflar. Yaptım hayla hiç bir şey yok?

Eğer ki .reg dosyasını kurduysanız ve sorunsuz bir şekilde çalıştırdıysanız olması gerek ancak siz yine de Regedit'ten hedef konuma göz atın
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows Photo Viewer\Capabilities\FileAssociations]
Ve eğer yazdığınız değerler bulunmuyorsa
Sağ click '' New'' '' String Value '' ( Anahtar'ın altında ki olması gerek regedit ingilizce kusura bakma)
ile kendiniz eklemeniz gerekir. Daha sonra söylenilen adımları yapıp birlikte açı Fotoğraf Görüntüleyicisi olarak seçmen gerek

Çok teşekkürler fotoğraflar uygulaması çok yavaştı.

Teşekkürler, durduk yere karşılaşılan bir hata.

Teşekkürler. Her formattan sonra bu konuya gelip kodları kullanıyorum fakat hiç teşekkür etmemiştim.

Demekki Windows 7'deki her şey Windows 10'da varmış. Benim varlığından bile haberim yoktu. Google'a ''Windows 10 için en iyi fotoğraf görüntüleyicisi'' diye arattım benzerini bulabilmek için. Karşıma direk bu konu çıktı .Meğerse Windows 10'da varmış zaten Çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…