Çözüm Windows 10'da Fotoğraf Görüntüleyicisini Açmak

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Öncelikle başlık sahibine teeşkkürlerimi sunmak isterim. Bu sorun genelde LTSB, LTSC gibi versiyonlarında oluyor. Yani görüntüleyici hiçbir şekilde çalışmıyor. Hatta Paint üzerinden açılıyordu. Normal sürümlerde bir görüntüleyici bulunsa da o da kullananlara göre çok verimsizmiş. Yani bu işlemleri yapmak gerekiyordu anlayacağınız.

Çok teşekkür ederim dostum. Bunu düzeltmek için o kadar karmaşık şeylerle uğraştım olmadı. Senin sayende basit ve kolay şekilde yaptım.

Windows'un kendi fotoğraf görüntüleyicisini kaldırırsak bu da mı kalkmış oluyor? O diğerini kaldırmak istiyorum çünkü... Ayrıca eline sağlık kardeşim dosya sistemi hatası almaktaydım. İşime yaradı.

Arkadaşlar fotoğraf uygulamasının nesi beğenilmediğinden eski fotoğraf görüntüleyicisine geçilmek isteniyor ? Ben Win11 24h2'de kullanıyorum da zoom özelliği vs gayet iyi. Arayüzü de fena değil. Fotoğraf görüntüleyicinin yapıp fotoğraflar uygulamasının yapamadığı nedir ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı