yws1n Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 177 20 Ocak 2024 #1 Geçenlerde PC'yi sıfırladım ve ondan sonra görev yöneticisinde ağ sürekli 0 göstermeye başladı. Bunu nasıl düzeltebilirim? Dosya Ekleri 1705748311093.png 3,2 KB · Görüntüleme: 30
Geçenlerde PC'yi sıfırladım ve ondan sonra görev yöneticisinde ağ sürekli 0 göstermeye başladı. Bunu nasıl düzeltebilirim?
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 20 Ocak 2024 #2 Bende de 0 gösteriyor sadece bir şeyler indirirken yükseliyor yazı sanırım.
Meriç Çeliktekin Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 835 Makaleler 4 Çözümler 25 Yer Isle of Man - Man Adası Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #3 yws1n dedi: Geçenlerde PC'yi sıfırladım ve ondan sonra görev yöneticisinde ağ sürekli 0 göstermeye başladı. Bunu nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 2090607 Genişletmek için tıkla... İnternet ile çok ağır işlemler yapmıyoruz çünkü. İndirme, oyun oynama gibi işlemler cihazınıza bağla Wifi adaptörünün kapasitesinin çok altında kalan işlemler. Bu yüzden indirme yaparken bile sadece %15-%5 gibi bir artış meydana geliyor.
yws1n dedi: Geçenlerde PC'yi sıfırladım ve ondan sonra görev yöneticisinde ağ sürekli 0 göstermeye başladı. Bunu nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 2090607 Genişletmek için tıkla... İnternet ile çok ağır işlemler yapmıyoruz çünkü. İndirme, oyun oynama gibi işlemler cihazınıza bağla Wifi adaptörünün kapasitesinin çok altında kalan işlemler. Bu yüzden indirme yaparken bile sadece %15-%5 gibi bir artış meydana geliyor.
yws1n Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 177 20 Ocak 2024 #4 Oyun oynarken veya bir şey indirirken bile 0 gözüküyor. Hiç değişmiyor.
Meriç Çeliktekin Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 835 Makaleler 4 Çözümler 25 Yer Isle of Man - Man Adası Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #5 yws1n dedi: Oyun oynarken veya bir şey indirirken bile 0 gözüküyor. Hiç değişmiyor. Genişletmek için tıkla... Normal bir durum, çünkü dediğim gibi sadece adaptörün ne kadar kullanıldığı hesaplanıyor.
yws1n dedi: Oyun oynarken veya bir şey indirirken bile 0 gözüküyor. Hiç değişmiyor. Genişletmek için tıkla... Normal bir durum, çünkü dediğim gibi sadece adaptörün ne kadar kullanıldığı hesaplanıyor.
Emrf Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 593 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #6 Tahmin olarak anakartın ağ sürücüsünü indirirseniz belki düzelebilir. Anakartınızın modelini googlea yazarak sitesinden indirebilirsiniz.
Tahmin olarak anakartın ağ sürücüsünü indirirseniz belki düzelebilir. Anakartınızın modelini googlea yazarak sitesinden indirebilirsiniz.
Meriç Çeliktekin Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 835 Makaleler 4 Çözümler 25 Yer Isle of Man - Man Adası Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #7 Emrf dedi: Tahmin olarak anakartın ağ sürücüsünü indirirseniz belki düzelebilir. Anakartınızın modelini googlea yazarak sitesinden indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Benim cihazımda driver yüklü fakat hala %0 gözüküyor. Sanırım driver ile ilgili bir problem değil.
Emrf dedi: Tahmin olarak anakartın ağ sürücüsünü indirirseniz belki düzelebilir. Anakartınızın modelini googlea yazarak sitesinden indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Benim cihazımda driver yüklü fakat hala %0 gözüküyor. Sanırım driver ile ilgili bir problem değil.
Emrf Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 593 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #8 Meriç Çeliktekin dedi: Benim cihazımda driver yüklü fakat hala %0 gözüküyor. Sanırım driver ile ilgili bir problem değil. Genişletmek için tıkla... Siz mi yüklediniz yoksa varsayılan olarak windows mu yükledi?
Meriç Çeliktekin dedi: Benim cihazımda driver yüklü fakat hala %0 gözüküyor. Sanırım driver ile ilgili bir problem değil. Genişletmek için tıkla... Siz mi yüklediniz yoksa varsayılan olarak windows mu yükledi?
yws1n Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 177 20 Ocak 2024 #9 Emrf dedi: Tahmin olarak anakartın ağ sürücüsünü indirirseniz belki düzelebilir. Anakartınızın modelini googlea yazarak sitesinden indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam laptop kullanıyorum ama nasıl yapabilirim?
Emrf dedi: Tahmin olarak anakartın ağ sürücüsünü indirirseniz belki düzelebilir. Anakartınızın modelini googlea yazarak sitesinden indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam laptop kullanıyorum ama nasıl yapabilirim?
Emrf Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 593 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #10 yws1n dedi: Hocam laptop kullanıyorum ama nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Modeli nedir?