İnternet ile çok ağır işlemler yapmıyoruz çünkü. İndirme, oyun oynama gibi işlemler cihazınıza bağla Wifi adaptörünün kapasitesinin çok altında kalan işlemler. Bu yüzden indirme yaparken bile sadece %15-%5 gibi bir artış meydana geliyor.Geçenlerde PC'yi sıfırladım ve ondan sonra görev yöneticisinde ağ sürekli 0 göstermeye başladı. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Eki Görüntüle 2090607
Normal bir durum, çünkü dediğim gibi sadece adaptörün ne kadar kullanıldığı hesaplanıyor.Oyun oynarken veya bir şey indirirken bile 0 gözüküyor. Hiç değişmiyor.
Benim cihazımda driver yüklü fakat hala %0 gözüküyor. Sanırım driver ile ilgili bir problem değil.Tahmin olarak anakartın ağ sürücüsünü indirirseniz belki düzelebilir. Anakartınızın modelini googlea yazarak sitesinden indirebilirsiniz.
Siz mi yüklediniz yoksa varsayılan olarak windows mu yükledi?Benim cihazımda driver yüklü fakat hala %0 gözüküyor. Sanırım driver ile ilgili bir problem değil.
Tahmin olarak anakartın ağ sürücüsünü indirirseniz belki düzelebilir. Anakartınızın modelini googlea yazarak sitesinden indirebilirsiniz.
Modeli nedir?Hocam laptop kullanıyorum ama nasıl yapabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.