Windows 10'da Görev Yöneticisi'ne erişilemiyor

ahoy

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Görev Yöneticisi silindi, hiçbir şekilde giremiyorum. GTA V gibi bir oyuna girmek isteyince "taskmgr.exe Windows belirtilen aygıta, yola veya dosyaya erişemedi. Öğeye erişmek için gereken izinleriniz olmayabilir" şeklinde bir açıklama veriyor!

1681758926477.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hataya bakılırsa görev yöneticisi sisteminizden silinmiş. Eğer bunu siz yapmadıysanız bilgisayarınıza virüs bulaşmış olma ihtimali çok yüksek.

Hataya bakılırsa Görev Yöneticisi sisteminizden silinmiş. Eğer bunu siz yapmadıysanız bilgisayarınıza virüs bulaşmış olma ihtimali çok yüksek.

En son bir şey indirmiştim ondan sonra bunlar oldu zaten, GTA Türkçe yama indirdim ardından Online ban yersin dediler bende sildim silebildiğimi, virüsse ne yapmalıyım? Anti virüs programım yok.

Virüsler genellikle kendini kopyalayan, sisteme bir kez girdi mi çıkarması zor olan şeyler. Bir de içine sinmesi açısından ben çareyi formatta buluyorum. Virüs programları da virüs daha bulaşmadan kullanılmalı diye düşünyorum.

Tavsiyem yedeklerinizi alın, temiz bir format atın, bir antivirüs edinin. Bilmediğiniz yerlerden gelen programları güvenip açmadan önce 2 kez düşünün.

Virüsler genellikle kendini kopyalayan, sisteme bir kez girdi mi çıkarması zor olan şeyler. Bir de içine sinmesi açısından ben çareyi formatta buluyorum. Virüs programları da virüs daha bulaşmadan kullanılmalı diye düşünyorum.

Tavsiyem yedeklerinizi alın, temiz bir format atın, bir antivirüs edinin. Bilmediğiniz yerlerden gelen programları güvenip açmadan önce 2 kez düşünün.

Teşekkürler, format derken Windows kendini sıfırlama işlemi var illa o mu yoksa USB'le mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı