Windows 10'da hiçbir şey düzgün çalışmıyor

HDDKullanıyorum

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımı kapattım ve 2 saat sonra açtığımda böyle bir olayla karşılaştım. Hiçbir şekilde ne arama çubuğu ne de Windows logosu çalışıyordu. Görev Yöneticisi beyaz ekranda kalıp kendini kapatıyordu. Başka sorun olarak ise örneğin Alt Tab'da dosya gezginin dahi logosu yoktu, sadece Google'a erişebildim. Ne yapmalıyım?

Görev Yöneticisi SS alamadım hemen kapanıyor, 1 saniye bile sürmüyor ne yapabilirim?

Bende de öyle bir sorun var hocam. Bazen arama çubuğu, Dosya gezgini, Ara kısmı çalışmıyor, ek olarak görev çubuğunda olan programlara basınca çalışmıyordu. Bilgisayara reset atınca kendine geliyor. Format dışı düzeleceğini sanmıyorum, ama bende 200 GB'a yakın oyun olduğu için yapamıyorum...

Pc'yi yeniden başlatmayı deneyin geçici tek çözümü bu olabilir.

Konu takipçisiyim...

CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu girin Windows'un dosyaları bozuksa düzeltir. Kesin çözüm olarak da format atabilirsiniz.

CMD'yi açmak için Win + X kısayolunu kullanabilirsiniz.

Verilerimi korumak istiyorum yedekleyecek bir cihazımda yok.
Verilerinizi "C:\" kök dizine atın. Daha sonra diski biçimlendirmeden Windows 10 yükleyin eski Windows "windows.old" klasörüne taşınacak ama verileriniz silinmeyecek. Eski sürümü "Diski temizle" seçeneği kullanarak silebilirsiniz ve böylece depolama alanından kaybetmemiş olursunuz.

Daha önce sıfır kurulum yapmıştım veriler gitmemişti ama iconlar kullanılamazdı arama çubuğundada çıkmıyordu uğraşmak istemiyorum yoksa 2 dakikalık iş.
CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu girin Windows'un dosyaları bozuksa düzeltir. Kesin çözüm olarak da format atabilirsiniz.

Arama çubuğu ve dosya gezgini olmadan nasıl CMD'ye ulaşabilirim.

Win + X tuşlarına aynı anda basın açılan kısımdan CMD'yi açın veya yukarıda arkadaşın yazdığı gibi güvenli modda açmayı deneyin.

CMD'yi açmak için Win + X kısayolunu kullanabilirsiniz.

Dediğinizi yaptım böyle dedi. Umarım düzelir teşekkürler. Bir konu altında belkide soruna çare buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…